ΖΑΓΚΟΥΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΉΣΤΟ ΖΕΥΚΛΉ !!!

1380

https://zagoudinos.gr/

Σχετικά με εμένα
Ονομάζομαι Ζαγκουντίνος Δημήτριος του Αθανασίου, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μικρόκαστρο, είμαι παντρεμένος με τη Μαλαματή Βλάχου του Παναγιώτη και μαζί έχουμε δύο παιδιά τον Θανάση και την Ελένη.

Έχω αποφοιτήσει από το Τ.Ε.Ε. Σιάτιστας το έτος 2001, αποκτώντας πτυχίο στην ειδικότητα Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων εσωτερικών χώρων. Συνέχισα την εξειδίκευση μου στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Κοζάνης με λήψη πτυχίου το έτος 2005, στην ειδικότητα Τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής, επικοινωνιών και δικτύων.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και συγκεκριμένα :

Ιδιοκτήτης της εταιρείας «ZAG Copier» που δραστηριοποιείται στη πώληση και στο service φωτοτυπικών μηχανημάτων και επίσημος αντιπρόσωπος των εταιρειών «RICOH», «CANNON» και «BROTHER», καθώς και επίσημος αντιπρόσωπος ταμειακών συστημάτων και προϊόντων λογισμικού ηλεκτρονικής τιμολόγησης «RBS» μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείας στην Ελλάδα.
Ιδρυτής και διαχειριστής της ιστοσελίδας www.voiologika.gr που εμπορεύεται και προωθεί στο διαδίκτυο, τοπικά προϊόντα του Βοΐου καθώς και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας.
Επίσημος συνεργάτης και ιδιοκτήτης της ταχυμεταφορικής – courier «Γενική Ταχυδρομική» εξυπηρετώντας την περιοχή του Βοίου.
Ιδιοκτήτης του «Αρωματοπωλείου» με έδρα τη Σιάτιστα στην πλατεία τρία πηγάδια.
Επιπρόσθετες συμμετοχές και δραστηριότητες μου:

Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σιάτιστας
Γραμματέας του συνεταιρισμού αρωματικών φυτών Βοίου Κοζάνης.

https://zagoudinos.gr/

Γιατί είπα ΝΑΙ στην πρόταση του Δημάρχου Χρήστου Ζευκλή…

Όταν ο νυν Δήμαρχος, Χρήστος Ζευκλής μου έκανε την τιμή να μου προτείνει να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή. Ένας άνθρωπος που δούλεψε με εξαιρετική συνέπεια και πάθος τα προηγούμενα χρόνια, έφερε μια νέα δυναμική , έναν άλλο αέρα στο Δήμο μας, είναι εκείνος που θα εμπιστευόμουν για να ξεκινήσω και εγώ την πορεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, που πάντοτε μ’ ενδιέφερε πολύ. Ο συνδυασμός «ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ» με εκφράζει απόλυτα γιατί δεν υπόσχεται θαύματα, ούτε ωραιοποιεί καταστάσεις, πάντοτε προσπαθεί να προτείνει εφικτούς τρόπους επίλυσης των προβλημάτων του Δήμου μας.
Θα πρέπει να πω ότι όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από την πορεία μου ως επιχειρηματίας αλλά και τις απλές καθημερινές διαπροσωπικές σχέσεις, έχω μάθει πως η τιμιότητα και η αλήθεια πάντα κερδίζει. Με αίσθημα προσωπικής ευθύνης, λοιπόν, απευθύνομαι σε όλους εσάς και ζητώ τη στήριξή σας.

https://zagoudinos.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΤα Νέα μας !!!
Επόμενο άρθροΤι Νέα … ??
Θεόδωρος Πεσνικάς
Ο θεόδωρος Πεσνικάς έχει γεννηθεί το 1964 και είναι Αρχισυντάκτης του Ράδιο Σιάτιστα. Εκτός από την ενημέρωση και το ρεπορτάζ διαχειρίζεται τον δικό του ραδιοφωνικό σταθμό.