Το σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια του σεξ που “έφτασε” στο Μαμάτσειο-Νεαρή κοπέλα διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

1926

Μέσα σε όσα, δύσκολα, αλλά και ρουτίνας συμβάντα της καθημερινότητας στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης έχουμε και κάποια μάλλον σπάνια περιστατικά…λιγότερο συνηθισμένα. Όπως, για παράδειγμα, πριν από μερικές ημέρες, την περασμένη Παρασκευή, όταν τα ΤΕΠ του νοσοκομείου υποδέχθηκαν ένα από τα πλέον ασυνήθιστα περιστατικά των τελευταίων ετών.

Ο λόγος για μια νεαρή κοπέλα, 22 ετών. στην πόλη της Κοζάνης, η οποία έφτασε στο Μαμάτσειο, μετά από ένα ατύχημα κατά την ώρα του σεξ με τον σύντροφό της, χρησιμοποιώντας, πιθανότατα, (όπως κάνει η πλειονότητα ίσως των νέων-και όχι μόνο-σήμερα) ένα από τα δημοφιλή sex toys.

Από λάθος…χειρισμό ή προβληματική κατασκευή, προκλήθηκε σοβαρός τραυματισμός, με αποτέλεσμα αρχικά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στη νεαρή κοπέλα, η οποία έτυχε της καλύτερης περίθαλψης και στα ΤΕΠ του Μαμάτσειου.

Ωστόσο, ο τραυματισμός που υπέστη ήταν ιδιαίτερα σοβαρός και κρίθηκε επιβεβλημένη, λόγω της σπάνιας αυτής περίπτωσης και της ευαισθησίας που υπάρχει, να διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Πάντως, καλό θα είναι, για όλους και για όλες, να χρησιμοποιούν sex toys με ασφάλεια και προσοχή, για να αποφεύγονται ανάλογα επώδυνα περιστατικά…

Kozani Media

#############################Ενημέρωση από το Γραφείο Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας


Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» υποδέχθηκε σήμερα τον υπεύθυνο του Γραφείου Επαγγελματικού Προσανατολισμού της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Κοζάνης, κ Ιωάννη Τιάκα. Ο κ. Τιάκας παρουσίασε τις δράσεις  και τη λειτουργία του Γραφείου Επαγγελματικού Προσανατολισμού της ΔΔΕ Κοζάνης και όλα όσα μπορεί να προσφέρει στα παιδιά. Στη συνέχεια παρουσίασε θέματα σχετικά με τις επιλογές που έχουν τα παιδιά στις πανελλαδικές εξετάσεις και στην επαγγελματική τους ζωή. Ακολούθησε συζήτηση και τα παιδιά έθεσαν ερωτήματα και πήραν ενδιαφέρουσες απαντήσεις.
Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας ευχαριστεί θερμά τον κ. Ιωάννη Τιάκα και ανυπομονεί και για άλλες ενημερώσεις για τους μαθητές των υπόλοιπων τάξεων του Γυμνασίου και του Λυκείου.