Οκτώ χρόνια από το θάνατο του πρώην δημάρχου Ασκίου Βασίλη Πάτρα …

1232

Οκτώ χρόνια συμπληρώθηκαν, χθες Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, από το θάνατο του πρώην δημάρχου Ασκίου Βασίλη Πάτρα και το kozan.gr, ως ένα μικρό μνημόσυνο, θυμίζει.

Ο Βασίλης Πάτρας έφυγε από τη ζωή, αρκετά νέος, σε ηλικία 62 ετών. Yπήρξε ένα από τα πιο συμπαθή πρόσωπα στο χώρο της αυτοδιοίκησης. Διετέλεσε Περιφερειακός Σύμβουλος κι Αντιπεριφερειάρχης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το συνδυασμό, «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία», του Γιώργου Δακή.

Ξεχώριζε για το ιδιαίτερο χιούμορ, την εντιμότητά του και κυρίως την αγάπη για τον τόπο του. 

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

Έφυγε το απόγευμα της Δευτέρας από τη ζωή στα 62 του χρόνια, ο πρώην Δήμαρχος Ασκίου και πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας, Βασίλης Πάτρας.

Ο Β. Πάτρας, λογιστής στο επάγγελμα, διετέλεσε πρόεδρος της πρώην Κοινότητας Γαλατινής στην οποία και γεννήθηκε, την περίοδο 1995-1998, καθώς και Δήμαρχος του πρώην Δήμου Ασκίου για δύο τετραετίες (2003-2010).
Διετέλεσε επίσης Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας με το συνδυασμό “Συμμαχία Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία” του Γιώργου Δακή, Αντιπρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (2011-2014) και Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών.