ΟΛΑ ΕΔΩ !!

413

Το Δ.Σ. του Ιππικού Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σιάτιστας «Άγιος Μόδεστος», καλεί όλα του τα μέλη σε γενική συνέλευση το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 7.00μ.μ. στο Τσιστοπούλειο Δημαρχείο Σιάτιστας.

ΘΕΜΑ:
1.Ισολογισμός-απολογισμός του έτους.
2.Εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

**Οι εγγραφές των νέων μελών «φίλων» του Συλλόγου μας, μπορούν να γίνουν την ίδια μέρα!

&&&&&&&&&&&&&&

Το Νέο ΔΣ του Συλλόγου Αμπελουργών

Τσιαούσης Απόστολος

Ώττας Ιωάννης

Λάτσιος Νικόλαος

Πήτλιαγκας Παναγιώτης

Σαπνάρας Ζήσης

Ζευκλής Μιχάλης

Κουταλιάγκας Μηνάς

Αναπληρωματικοί:

Σαπνάρας Αθανάσιος

Τσίπος Παναγιώτης

&&&&&&&&&&&&&&&&&&


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Το περασμένο Σάββατο (23.11.2019), στην περιοχή Βατερού στην Κοζάνη και κατά την διεξαγωγή λαγοκυνηγιού, το 6χρονο ζώο ιδιοκτησίας του μέλους του Κυνηγητικού Συλλόγου, Ν.Μ., δέχτηκε την μοιραία επίθεση από τρεις τουλάχιστον λύκους.
Το συμβάν έγινε σε μικρή απόσταση από τον κυνηγό και ο χρόνος που μεσολάβησε μέχρι την εύρεση του πτώματος ήταν μόλις 5 λεπτά.
Πλέον το ζητούμενο σε κάθε κυνηγετική έξοδο δεν είναι το θήραμα αλλά να επιστρέψουν οι κυνηγοί με όλα τα σκυλιά τους υγιή.
Τα περιστατικά επιθέσεων σε σκύλους αυξάνονται συνεχώς. Η Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης συλλέγει, καταγράφει και επεξεργάζεται αυτά τα δεδομένα με σκοπό την καλύτερη αξιοποίησή τους.
πηγή: prlogos.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΣιάτιστα – Στο ρυθμό της πόλης * video
Επόμενο άρθροBLUE JEANIOUS
Θεόδωρος Πεσνικάς
Ο θεόδωρος Πεσνικάς έχει γεννηθεί το 1964 και είναι Αρχισυντάκτης του Ράδιο Σιάτιστα. Εκτός από την ενημέρωση και το ρεπορτάζ διαχειρίζεται τον δικό του ραδιοφωνικό σταθμό.