Σιάτιστα – Λαμπαδηδρομία – Η φλόγα της Αγάπης !! Φώτο ** video

8382

Radiosiatista.gr

Radiosiatista.gr

ΣΕΑ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ: Η φλόγα της Αγάπης μετέδωσε το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η λαμπαδηδρομία της φλόγας της αγάπης, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας ” Ο Άγιος Παντελεήμων”.
Δρομείς, παιδιά, μοτοσικλετιστές, ποδηλάτες και Ιππείς συμμετείχαν στη διαδρομή, από τη μία άκρη της πόλης της Σιάτιστας, μέχρι την άλλη.

Στο αύλειο χώρο του Γυμνασίου Λυκείου Γεώργιος Παπαγεωργίου  πραγματοποιήθηκε η τελετή της αφής και στη συνέχεια εμφανίστηκαν χορευτικά τμήματα από τους συλλόγους Μαρκίδες Πούλιου, Ιππικός Σιάτιστας και Μορφωτικό Σύλλογο Αλωνακίων Πόντος.
Χαιρέτησε την εκδήλωση ο πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Παπαρίζος, ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής και η Αντιπεριφερειάρχης Ευφροσύνη Ντιό.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους πήραν μέρος στην Λαμπαδηδρομία, όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί ( Δήμο Βοΐου, ΔΗΚΕΒΟ, Βιοτεχνία Γουναρικών Ζυμάρα & Ψιάνου, ΒΙΚΟΣ Α.Ε., S/M Μασούτη, DJ Αργύρη Τσακνάκη, Σύλλογο Μαρκίδες Πούλιου, Ιπππικός Σύλλογος Σιάτιστας, Μορφωτικός Σύλλογος Αλωνακίων Πόντος, Μοτοσικλετιστικός Σύλλογος Σιάτιστας ΜΟΣ, Α.Τ. Σιάτιστας)
και όσους παρευρέθηκαν στην Φλόγα της Αγάπης.
Radiosiatista.gr
Radiosiatista.gr
Radiosiatista.gr

Από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Βοΐου ανακοινώνεται ότι απαγορεύεται η αφισοκόλληση των συνδυασμών που έχουν θέσει υποψηφιότητα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Η προβολή των συνδυασμών θα επιτρέπεται σε χώρους που θα αποφασιστούν από την κοινή σύσκεψη, η οποία για τον Δήμο μας θα γίνει την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00μ.μ. στο Δημαρχείο Βοΐου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Μέχρι τότε παρακαλούνται οι υποψήφιοι συνδυασμοί να τηρούν τις διατάξεις της Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών με αριθμό 841/10.02.2022, με την οποία απαιτείται να καθορίζονται συγκεκριμένοι χώροι και ο τρόπος χρήσης των χώρων αυτών για την προεκλογική προβολή των συνδυασμών. Επισημαίνεται ότι εκτός των χώρων αυτών, απαγορεύεται η χρήση (ανάρτηση, επικόλληση κλπ) πάσης φύσεως εκλογικού υλικού.

Radiosiatista.gr

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02C3xN5nHh6mMsTkgZAfeVtNBdPwmFgdz8MYS28Gfv6npKUt2AmHonouEQ9B4MyvVFl&id=100063540603815

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02epbTysiTtnC9wUYabKU13hojMbCUuQ7scdduQGTpx6oeEYVK8Lk33bsF338FpMKol&id=100063343951194

https://zempiliadou.gr/