ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΟ ΤΣΟΤΥΛΙ.

1885

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΟ ΤΣΟΤΥΛΙ.
Είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι στο κτίριο του οικοτροφείου Τσοτυλίου (πρώην σχολή δημοτικής αστυνομίας) θα λειτουργήσει παράρτημα της πυροσβεστικής ακαδημίας Πτολεμαΐδας. Οι πρώτοι 120 σπουδαστές αναμένονται τον Ιανουάριο από τον Αυλώνα όπου εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.
Η δημοτική αρχή εκφράζει τις ευχαριστίες της στην ηγεσία Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την άψογη συνεργασία από το ξεκίνημα της πανδημίας του κορονοϊού μέχρι και τη σημερινή ευχάριστη εξέλιξη που αφορά την αξιοποίηση του συγκεκριμένου κτηρίου.
Αποτελεί τη δικαίωση της δημοτικής αρχής, του αγώνα μας του τελευταίου έτους όπου προσδοκώντας σε αξιοποίηση του χώρου μεταφέραμε το Κδαπ-Μεα που καταλάμβανε το χώρο των εστιατορίων του κτηρίου σε νέα μοντέρνα εγκατάσταση και φροντίσαμε για το διορισμό νέου διοικητικού συμβουλίου στο ίδρυμα της «ΕΦΟΡΙΑΣ ΕΝ’ ΤΣΟΤΥΛΙΩ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ» για να είναι σε θέση να υπογράψει την παραχώρηση του κτηρίου.
Σε όλα αυτά βέβαια βοήθησε και η μοναδικότητα του κτιρίου, ένα κτίριο 7.500 τμ με πολύ σοβαρές υποδομές, πλήρες, ικανό να φιλοξενήσει πάνω από 350 άτομα σε εξαιρετικές συνθήκες διαμονής και εκπαίδευσης.
Παρομοίως προσπάθειες γίνονται όλο αυτό το διάστημα προς όλες τις κατευθύνσεις για την αξιοποίηση του πολύ αξιόλογου κτιριακού αποθέματος του δήμου μας.(Βιοπα Σιάτιστας, φυτώριο Νεάπολης, εφορία Νεάπολης, οικοτροφείο Σιάτιστας, Βιοπα Εράτυρας, γηροκομείο Τσοτυλίου κλπ).

Radiosiatista.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΕιδήσεις …..
Επόμενο άρθροΤα Νέα μας !!
Θεόδωρος Πεσνικάς
Ο θεόδωρος Πεσνικάς έχει γεννηθεί το 1964 και είναι Αρχισυντάκτης του Ράδιο Σιάτιστα. Εκτός από την ενημέρωση και το ρεπορτάζ διαχειρίζεται τον δικό του ραδιοφωνικό σταθμό.