???

3415

Την πέταξε από τα σκαλιά του club και την ξυλοκοπούσε σε στενό του Κολωνακίου!

Με αφορμή τη συζήτηση για τα περιστατικά βίας κατά των γυναικών, η Σάσα Σταμάτη έκανε στο Ooh la la! μια απίστευτη αποκάλυψη! Πασίγνωστο μοντέλο ξυλοκοπήθηκε άγρια σε club του Κολωνακίου από τον πρώην σύντροφό της, μπροστά στα μάτια της δημοσιογράφου.

Η Σάσα Σταμάτη εξομολογήθηκε τα εξής: «Θυμάμαι ένα περιστατικό. Είχαμε πάει με κάποιους φίλους μου στο Κολωνάκι σε ένα club να διασκεδάσουμε. Εγώ ήμουν με ένα γνωστό μοντέλο, πάρα πολύ γνωστό, κάνει καριέρα στο εξωτερικό, νέα κοπέλα και ανεβαίνουμε τα σκαλιά, φτάνουμε στο τελευταίο σκαλί και μου λέει: «Ααα είναι εδώ ο πρώην μου, να στον γνωρίσω». Πάει να μου τον γνωρίσει και λίγο πριν του μιλήσει, την παίρνει, την πετάει στον τοίχο, χτυπάει το κεφάλι της και πέφτει μέχρι το τελευταίο σκαλί. Το club ήταν γεμάτο. Εγώ έπαθα σοκ, έτρεμα ολόκληρη!

Ειδοποιώ τα παιδιά και μέχρι να κατέβουμε κάτω είχαν εξαφανιστεί. Την επόμενη μέρα μου έστελνε μήνυμα ότι την ξυλοκοπούσε σε ένα στενό στο Κολωνάκι όλο το βράδυ και φωτογραφίες με τους μώλωπες. Της λέω «Φαντάζομαι θα πας να το καταγγείλεις». Και μου απάντησε ότι το είπε στη μαμά της… Και δεν λέω κάτι που άκουσα, λέω κάτι που το είδα. Τόσοι θαμώνες, δεν κουνήθηκε κανείς»!

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: H Πάολα αναστάτωσε το πλατό με τα λικνίσματά της

Μία βραδιά αφιερωμένη στη μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου παρουσίασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Γνωστοί ερμηνευτές, σπουδαίοι συνθέτες και φίλοι της Πίτσας Παπαδοπούλου την τίμησαν με την παρουσία τους σε μία ξεχωριστή βραδιά.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Χρήστος Δάντης σηκώθηκε, έπιασε το μικρόφωνο και ερμήνευσε το τραγούδι “Καρδιά μου δε με νοιάζει” και η Πάολα τότε μεράκλωσε και έριξε έναν χορό. Και τι χορό! Αναστάτωσε όλον τον ανδρικό πληθυσμό με τα λικνίσματά της!

Λάτρευε να μυρίζει τις βρώμικες κάλτσες του και κατέληξε στο νοσοκομείο

Δεν ξέρουμε για πoιο λόγο λάτρευε να μυρίζει τις κάλτσες του, ωστόσο κατέληξε στο νοσοκομείο με λοίμωξη στους πνεύμονες.

Η συνήθεια που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή σε έναν άνδρα από την Κίνα. Κάθε βράδυ μετά από πολλές ώρες στη δουλειά όταν γύριζε σπίτι του, έβγαζε τα παπούτσια του κι έπειτα μύριζε τις βρώμικες κάλτσες του πριν τις βάλει στον κάδο με τα άπλυτα.

Ωστόσο, δεν είχε σκεφτεί ότι μπορεί να καταλήξει στο νοσοκομείο!

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Η ακτινογραφία που υποβλήθηκε απέδειξε πως πάσχει από σοβαρή πνευμονική λοίμωξη και το νοσοκομείο

Γιατί δεν πρέπει να παίρνετε ποτέ το κινητό στην τουαλέτα
Eίναι ιδιαίτερα επικίνδυνo

 

 

Καθημερινή ρουτίνα έχει γίνει για πολλούς η χρήση του κινητού τηλεφώνου στην τουαλέτα. Οι ειδικοί όμως κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου καθώς αυτά τα λεπτά… δημιουργικής απασχόλησης μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία σύμφωνα με το au.news.yahoo.com.

«Το να πιάνεις το κινητό σου ανάμεσα στη χρήση της τουαλέτας και το πλύσιμο των χεριών είναι μια πολύ κακή ιδέα» είπε στην εφημερίδα «The Sun» ο μικροβιολόγος του Μητροπολιτικού Πανεπιστημίου του Λονδίνου Dr Paul Matewele.

Η λεκάνη της τουαλέτας είναι φανερά ένα από τα πιο βρώμικα μέρη μέσα στο σπίτι, αλλά αυτός δεν είναι ο κύριος ένοχος για τις αρρώστιες.

Σύμφωνα με τον γιατρό τα κινητά τηλέφωνα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα καθώς τα μεταφέρουμε σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, μεταφέροντας ταυτόχρονα και ότι μικρόβια έχουν πιάσει από την τουαλέτα.

«Το κάθισμα της τουαλέτας και οι νιπτήρες είναι γεμάτα μικρόβια όπως το E.Coli, που μπορεί να προκαλέσει μολύνσεις στο ουροποιητικό σύστημα και εντερικές ασθένειες και έτσι να καταλήξουμε με διάρροια και ίσως κάποια μεταδοτική αναπνευστική λοίμωξη», είπε ο δρ. Matewele.

Για να αποφευχθεί μια τέτοια διάδοση μικροβίων τα κινητά θα πρέπει να μένουν στην τσάντα ή σε κάποιο ντουλάπι. Αν όμως το Facebook ή το Instagram δεν μπορούν να περιμένουν τότε ο γιατρός συστήνει το απαραίτητο πλύσιμο χεριών πριν και μετά την επίσκεψη στην τουαλέτα.