Μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του εκπαιδευτικού αεροσκάφους και του αγνοούμενου πιλότου Ιρακινής καταγωγής …

1104

Ένα μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του εκπαιδευτικού αεροσκάφους, που αγνοείται. Η γιγαντιαία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης έχει εστιάσει στους Μηλιωτάδες Ζαγορίου πριν από το Μέτσοβο, σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κάποιο ίχνος του διθέσιου εκπαιδευτικού αεροσκάφους και του πιλότου.

Το C-130 μετέβη για ανεφοδιασμό στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και αμέσως απογειώθηκε προκειμένου να επιστρέψει στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Η αγωνία όλων είναι να υπάρξει εξέλιξη στις έρευνες, πριν πέσει το σκοτάδι, που θα δυσκολεύσει τις προσπάθειες των αρχών.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Σπιθαμή προς σπιθαμή εξελίσσεται η έρευνα στα χωριά του Ζαγορίου προκειμένου να εντοπιστεί το διθέσιο εκπαιδευτικό αεροσκάφος που αγνοείται από το μεσημέρι.

ΕΜΑΚ, Πυροσβεστική, Αστυνομία, Πολιτική Προστασία, Ερυθρός Σταυρός κι άλλοι εθελοντές χτενίζουν την περιοχή ελέγχοντας μία προς μία τις πληροφορίες που φτάνουν κι από κατοίκους των χωριών του Ζαγορίου.

www.epiruspost.gr

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ: Άκαρπες, μέχρι στιγμής, παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του  αεροσκάφους τύπου DV20 της Egnatia Aviation