Αναψυκτικό με μπούκοβο, «νερό που καίει», και έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής από όσους το δοκίμασαν …

650

Μια θέση στις αγορές του εξωτερικού διεκδικεί το «Γεράνιο», το αναψυκτικό που παρασκευάζει Πτολεμαιδιώτης Πολιτικός μηχανικός, με το μεθυστικό άρωμα και την εκλεπτυσμένη γεύση, που  μετρά λίγους  μήνες παραγωγής, συγχρόνως με την διεύρυνση της διάθεσης του στον Ελλαδικό χώρο.

Πρόκειται για μίξη ανθρακούχου νερού με απόσταγμα αρμπαρόριζας που εισάγεται από την Ισπανία, όπως και το δεύτερο αναψυκτικό με μπούκοβο, «νερό που καίει», και  έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής από όσους το δοκίμασαν και το προμηθεύτηκαν, παρά το γεγονός ότι τεχνικά προβλήματα καθυστέρησαν την ευρεία κυκλοφορία του το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο Φρίξος Τσακίρογλου, που συνέλαβε την ιδέα και προχώρησε στην  βιομηχανική παραγωγή, θα αξιοποιήσει το «νεκρό» αυτό διάστημα για την προώθηση του αναψυκτικού, οργανώνοντας ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών σε όλη την χώρα, ώστε την Άνοιξη του 2023 να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις ανάγκες της αγοράς, εν αναμονή και των απαντήσεων για εξαγωγές σε Σουηδία και Ντουμπάι. Επιπλέον θα επιχειρήσει νέες μίξεις υγρών (ποτών) ώστε να εμπλουτίσει τη γκάμα των προϊόντων του.

ΠΗΓΗ ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ