Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Σιάτιστας – Δόξα Βερμίου Πύργων 2-0

1054

Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Σιάτιστας – Δόξα Βερμίου Πύργων 2-0


 Δίκαιη επικράτηση για τον Μακεδονικό 
Ο Μακεδονικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με τον Σελέτη στο 20 λεπτό να σουτάρει από αριστερά και ο Ανδρονικιδης να αποκρούει εκπληκτικά σε κόρνερ.
Στο 30 λεπτό σέντρα ο Σελετης κεφάλια ο Μετκαρης οριζόντιο δοκάρι και αουτ.Στο 37λεπτο χάνει τετ α τετ ο Μετκαρης με τον Ανδρονικιδη να σώζει τους Πύργους διώχνοντας με τα πόδια.Στο 39 λεπτό η πρώτη φάση για τους Πύργους με τον Κοσμίδη να σουτάρει αουτ σε σουτ έξω από την περιοχή.Στο 44λεπτο ο Μπάτσης με εκπληκτική προσπάθεια θα κάνει το 1-0 περνώντας και τον τερματοφύλακα.Το ημίχρονο θα λήξει δίκαια με σκορ 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πύργοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως σε λάθος των Νίκου και Ταγγιδη θα πάρει την μπάλα ο Μετκαρης και στο 55λεπτο θα κάνει το 2-0.Στο 65 λεπτό ο Ντερος θα σουτάρει με τον Ανδρονικιδη να μην πιάνει την μπάλα και ο Τσαούσης από πλεονεκτική θέση να στέλνει την μπάλα απελπιστικά αουτ.
Στο 70λεπτο οι Πύργοι θα βρεθούν με αξιώσεις στην περιοχή με τον Νίκου να σπάει την μπάλα στον Παπαδόπουλο και αυτός να την στέλνει με σουτ αουτ δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μακεδονικού.Στο 80 λεπτό ο Μετκαρης θα πιάσει το σουτ μέσα από την μικρή περιοχή με τον Ανδρονικιδη για άλλη μια φορά να μπλοκάρει.Στο 83λεπτο σέντρα από τον Νικου κεφάλια ο Χαριτίδης  αουτ. 
Στο 90 λεπτό δυνατό σουτ του Νίκου ο Καλαμπουκας μπλοκάρει.Στο 91λεπτο ο Παπαδόπουλος για τους Πύργους από την μικρή περιοχή θα χάσει το (άχαστο)στέλνοντας με σουτ την μπάλα μόλις αουτ.
Το τελικό σφύριγμα από τον διαιτητή Σουλίδη- που μαζί με τους Πραχαλη Πανυτσιδου ήταν άριστοι- θα βρει την ομάδα της Σιάτιστας δίκαια νικήτρια με 2-0.Η ομάδα της Δόξας Βερμιου Πύργων του Βαγγέλη Καραγεωργίου μπήκε μουδιασμένα στο παιχνίδι,έφαγε τα 2 γκολ σε κρίσιμα χρονικά σημεία και άργησε να βγάλει αντίδραση στην σαφώς ανώτερη ομάδα του Μακεδονικού Σιάτιστας.Παρόν στο γήπεδο της Σιάτιστας έδωσαν για άλλη μια φορά όπως εδώ και τόσα χρόνια τουλάχιστον 30 φίλαθλοι των Πύργων που ήρθαν να βοηθήσουν την νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα τους.
Μετά το τέλος του αγώνα οι δυο ομάδες έδωσαν τα χέρια σε κλίμα αθλητικό.

Μακεδονικός Σιάτιστας (Βόλτσης): Καλαμπουκας, Αργύρης, Σελετης, Σαπναρας, Κατσίρης, Μπούρτζος, Μπάτσης, Δεληζήσης, Μετκαρης, Τσιαούσης, Ντερος. 

Δόξα Βερμίου Πύργων (Καραγεωργίου): Ανδρονικιδης, Λεμονής, Νίκου, Ταγγιδης, Καρκαγιάννης, Βαγγοπουλος , Χριστοφορίδη, Χαριτίδης , Χαϊτίδης ,Κοσμίδης, Γκιουρος. Αναπληρωματικοί που έπαιξαν, Νίκου, Παπαδόπουλος, Ντουμπαρατζης. 
Διαιτητής: Σουλίδης
Βοηθοί:  Πραχάλης, Πανυτσίδου
Παρατηρητής: Τζουμερκιώτης