Έφυγε από τη ζωή 51χρονος από την Πτολεμαΐδα που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

2783

Έφυγε από την ζωή 51χρονος από την Πτολεμαΐδα που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ο άτυχος 51χρονος αρχικά, πριν μέρες, είχε μεταφερθεί, με συμπτώματα κορωνοϊού, στο Μποδοσάκειο κι αμέσως διεκομίσθει σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς, όπως έγινε γνωστό, πριν από λίγο, έφυγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα του δείγματος του 42χρονου που ισχυριζόταν ότι έχει κορωνοϊό

Επέστρεψαν στα καθήκοντά τους οι τέσσερις αστυνομικοί που είχαν συμμετάσχει στην περιπετειώδη μεταφορά του στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης κι είχαν τεθεί προληπτικά σε καραντίνα.

Σημερινή έκκληση – δήλωση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης Χ. Τσεβεκίδη, μέσω του kozan.gr, στους πολίτες: “Τηρείστε τα μέτρα όταν πηγαίνετε σε τράπεζες και σούπερ μάρκετ” (Ηχητικό)

Radiosiatista.gr

Χωρίς νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κύλησε το τελευταίο διήμερο(Κυριακή- Δευτέρα) για το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, με την αναμονή όμως να είναι δεδομένη για δείγματα που έχουν σταλεί για αναλύσεις.
Αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται 5 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 9 που ελέγχονται ως ύποπτα, ενώ μεγάλη μάχη δίνουν γιατροί, νοσηλευτές και Διοίκηση ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα η λειτουργία του Μαμάτσειου που καλείται να σηκώσει ένα πολύ μεγάλο βάρος από πολλές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.
Πάντως Διοίκηση και γιατροί στέλνουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για μηδέν εφησυχασμό και αυστηρή τήρηση των μέτρων, καθώς μπορεί να μην υπάρχει εξέλιξη του φαινομένου στην περιοχή αυτό δε σημαίνει πως κάποιοι πρέπει να χαλαρώσουν βγαίνοντας από τα σπίτια τους σαν να μη συμβαίνει απολύτως τίποτα