62 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης – 9 κρούσματα στην Π.Ε. Γρεβενών – 9 κρούσματα στην Π.Ε. Καστοριάς – 8 κρούσματα στην Π.Ε. Φλώρινας

614

Σήμερα, 12 Δεκεμβρίου 2020, δηλώθηκαν 1194 επιπλέον κρούσματα κορωνοϊού στην χώρα μας.Πώς εξηγεί, στο kozan.gr, τον αριθμό των 62 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού, σε επίπεδο Π.Ε. Κοζάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Η. Τοπαλίδης (Ηχητικό)

Πώς εξηγεί, στο kozan.gr, τον αριθμό των 62 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού, σε επίπεδο Π.Ε. Κοζάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Η. Τοπαλίδης.

Radiosiatista.gr

Αύριο Κυριακή 13/12 από τις 11:00 μέχρι τις 14:00 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το δήμο Βοΐου θα πραγματοποιήσει τεστ κορώνοϊού σε δημότες μας στη Σιάτιστα. Η δειγματοληψία θα γίνει με την μέθοδο του drive through δηλαδή σε άτομα τα οποία μπορούν να διέρχονται με το αυτοκίνητό τους χωρίς να υπάρχει ανάγκη να αποβιβαστούν από αυτό. Το κλιμάκιο θα βρίσκεται στο χώρο μπροστά από το γραφείο πληροφοριών στην περιοχή της νότιας εισόδου Σιάτιστας (Άγιος Νικάνορας).Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν για εξέταση έτσι ώστε να υπάρξει μία καλή εκτίμηση για την εξάπλωση του ιού στην ευρύτερη περιοχή.