Γεμάτη η αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου για τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση με θέμα τις ενεργειακές εξελίξεις

2822
Θ. Καρυπίδης: «Να παρθεί πίσω αυτή η απόφαση (ΣΟΚ) του Κ. Μητσοτάκη, για τη βίαιη απολιγνιτοποίηση – Αυτό θα ζητήσουμε στη σημερινή συνεδρίαση του Π.Σ. Δ. Μακεδονίας» (Βίντεο)

Γ. Ζεμπιλιάδου πριν την έναρξη της σημερινής έκτακτης συνεδρίασης του Π.Σ. Δ. Μακεδονίας: «Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει μια τέτοια απόφαση (για κλείσιμο όλων των λιγνιτικών σταθμών μέχρι το 2028) και να αιφνιδιάζεται μια ολόκληρη κοινωνία και μια ολόκληρη χώρα» (Βίντεο)
Γ. Αδαμίδης, πριν την έναρξη της σημερινής έκτακτης συνεδρίασης του Π.Σ. Δ. Μακεδονίας: «Θα πρέπει να οδηγηθούμε σε μια δίκαιη μετάβαση» (Βίντεο)
 Θ. Καρυπίδης, στη συνεδρίαση του Π.Σ., απευθυνόμενος στον Γ. Κασαπίδη: «Πέστε στον Πρωθυπουργό να τα πάρει πίσω. Εαν δεν τα πάρει πίσω (εννοώντας τις δηλώσεις για πλήρη απεξάρτηση της χώρας από το λιγνίτη μέχρι το 2028), εμείς σε αυτή τη συζήτηση (εννοώντας των αντισταθμιστικών για την απολιγνιτοποίηση) δεν μπαίνουμε. Το «τυρί από τη φάκα» δεν θα το πάρουμε. Και θα δείτε ο λαός της Δ. Μακεδονίας στη φάκα θα οδηγήσει και τον κ. Μητσοτάκη κι εσάς, αν συναινέσετε μαζί του» (Βίντεο)


Θ. Καρυπίδης πριν την έναρξη της σημερινής έκτακτης συνεδρίασης του Π.Σ. Δ. Μακεδονίας: «Μην τολμήσουν και πειράξουν το ειδικό τιμολόγιο ρεύματος, με την έκπτωση 30%, για τα νοικοκυριά στην Δ. Μακεδονία» (Βίντεο)