Σοβαρές καταγγελίες του Μ. Καραμπατζιά στο kozan.gr για το θέμα των διοδίων: “Την ίδια στιγμή που κάποιοι παλεύουν να μη λειτουργήσουν τα διόδια την ίδια στιγμή κάνουν διορισμούς στα διόδια και μάλιστα εμπλέκονται και τα γραφεία των τοπικών βουλευτών – Η κυβέρνηση κοροϊδεύει κι εμπαίζει το λαό του Βοΐου, τους αιρετούς και τους φορείς. Οι βουλευτές της ΝΔ, στο Ν. Κοζάνης, στην κυριολεξία, κορόιδεψαν τους πολίτες και τους φορείς για να μη πω και το(ν) δήμαρχο Βοΐου” (Ηχητικό)

2211

“Η “μάχη” στο να μη λειτουργήσουν τα διόδια στο σημείο που έχουν χωροθετηθεί …δεν έχει χαθεί! Το λέω ευθαρσώς όσο παράξενο κι αν ακούγεται”, επισήμανε, μιλώντας το μεσημέρι της Κυριακής 20/12, στο kozan.gr, ο επί κεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου κ. Μ. Καραμπατζιάς, συμπληρώνοντας πως: “Μπορούμε να αποτρέψουμε, έστω και την τελευταία στιγμή, τη λειτουργία των διοδίων. Μόνο ένα επιχείρημα θα σας πω. Τα διόδια έξω από τα Ιωάννινα κατασκευάστηκαν πριν από 10 χρόνια και μόλις “τώρα” λειτούργησαν, γιατί διαφώνησαν οι πολίτες, επειδή αντέδρασε ο κόσμος. Μπορούμε κι εμείς να κάνουμε το ίδιο”.

Radiosiatista.gr

“Δεν θα πάω, αύριο Δευτέρα 21/12, στην Αθήνα” , δηλώνει, ενώ σε ό,τι αφορά τη συνέχιση της “μάχης” για να μη λειτουργήσουν τα διόδια, υπογραμμίζει: “Ας αφήσουν τις εξυπνάδες οι δήθεν “πραγματιστές” ότι είναι μια πραγματικότητα τα διόδια και πρέπει να τα αποδεχτούμε. Σας αποκαλύπτω ότι  σε μια επιστολή που έστειλε ο Δήμαρχος Βοΐου στον Υπουργό, από μια ερευνά που έκαναν οι υπηρεσίες του δήμου, αναφέρεται πως από τη λειτουργία των διοδίων οι πολίτες του Βοΐου θα έχουν ζημία 450.000 ευρώ το χρόνο”.

Ο κ. Καραμπατζιάς  κάνει λόγο για εμπαιγμό τόσο της κυβέρνησης όσο και των βουλευτών της περιοχής αλλά και για το “παιχνίδι” που γίνεται σε ό,τι αφορά τις προσλήψεις στα διόδια: Η κυβέρνηση κοροϊδεύει κι εμπαίζει το λαό του Βοΐου, τους αιρετούς και τους φορείς. Οι βουλευτές της ΝΔ, στο Ν. Κοζάνης, στην κυριολεξία, κορόιδεψαν τους πολίτες και τους φορείς για να μη πω και το(ν) δήμαρχο Βοΐου. Την ίδια στιγμή που κάποιοι παλεύουν να μη λειτουργήσουν τα διόδια την ίδια στιγμή κάνουν διορισμούς στα διόδια και μάλιστα εμπλέκονται και τα γραφεία των τοπικών βουλευτών”.