Δήλωση Υποψηφιότητας Ευλαμπίας (Εύης) Πρώϊου – Βαρζή

1516

Φίλες και Φίλοι,

Σ αυτή την κρίσιμη για τη χώρα μας καμπή, έχοντας πλήρη γνώση των δυσκολιών και αίσθημα ευθύνης για τις προσδοκίες των συμπολιτών μου της Π.Ε. Κοζάνης, αποφάσισα να δώσω τη μάχη στις προσεχείς Εθνικές εκλογές. Στάθηκα πάντα στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, του ανθρώπου που με ενέπνευσε, πιστεύοντας ότι αξίζουμε καλύτερα κι ότι τώρα είναι η ευκαιρία να διεκδικήσουμε ένα ελπιδοφόρο και καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Τον ευχαριστώ από καρδιάς που – αν και η νεότερη ηλικιακά υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Κοζάνης – μου έκανε την ύψιστη τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας.

Ο αγώνας είναι δύσκολος και πρέπει όλοι μας να αναλογιστούμε το βάρος της ευθύνης μας στις προσεχείς εκλογές. Θα επαναπαυθούμε στο γνώριμο, παλιό και φθαρμένο καθεστώς ή, θα επιλέξουμε το νέο με τη γνώση και τη διάθεση για δουλειά;

Ήμασταν μαζί ως τα τώρα. Μοιραστήκαμε τα ίδια «θέλω», τα ίδια όνειρα, τα ίδια προβλήματα. Είμαστε μαζί και τώρα για να δώσουμε τη μάχη. Θα είμαστε μαζί και αύριο για να δώσουμε λύσεις.

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια ισχυρή Ελλάδα, για την Κοζάνη που αξίζει καλύτερα, για να γίνουν πράξη τα «θέλω» και τα όνειρά μας.

Σας ευχαριστώ.

Ευλαμπία (Εύη) Πρώϊου – Βαρζή

Υποψήφια Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Κοζάνης