Ειδήσεις

1755

ΕΠΙΣΚΕΨΗ του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ στην ΚΟΖΑΝΗ

Ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στην ΚΟΖΑΝΗ

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, ώρα 7:30 μμ στη
ΣΤΕΓΗ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΠΑΡΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ – ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

&&&&&&&&&

Παρανάλωμα του πυρός έγινε αποθήκη/καλυβάκι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, έξω από την Κοζάνη και στο δρόμο προς Δρέπανο, απέναντι από τα «Funny Bunny».

Η φωτιά προκλήθηκε από άγνωστη αιτία, την ώρα που έβρεχε, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης να ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του εν λόγω κτίσματος ίσως είχε αφήσει το τζάκι αναμμένο φεύγοντας, λίγες ώρες πριν.

Στο σημείο επιχείρησαν τρία οχήματα με 7 άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης.

&&&&&&&&&&

Μπαράζ ακυρώσεων πτήσεων για την Astra Airlines στη διαδρομή Αθήνας-Κοζάνης-Καστοριάς (και αντίστροφα) έχουν προκαλέσει αρκετά παράπονα επιβατών, αλλά και φήμες σχετικά με τη συνέχιση λειτουργίας της συγκεκριμένης αεροπορικής εταιρίας, που έχει αναλάβει την «άγονη» γραμμή για τη Δυτική Μακεδονία!

Αναγνώστες του Kozanimedia από την Κοζάνη ήδη έχουν λάβει sms στα κινητά τους τηλέφωνα, το οποίο γράφει «ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI H ΠTHΣH AΠO AΘHNA ΠPOΣ KOZANH ΣTIΣ 10/11 EXEI AKYPΩΘEI ΛOΓΩ EΠIXEIPHΣIAKΩN ANAΓKΩN. ASTRA AIRLINES»!

Επιπλέον, δε φαίνεται να υπάρχει καμία διαθέσιμη θέση σε δρομολόγια Αθήνας-Κοζάνης για τις επόμενες ημέρες, ενώ κανείς δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει με τα γραφεία της εταιρίας,κάτι που, επίσης,  ανεπιτυχώς προσπάθησε και το Kozanimedia

&&&&&&&&&

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ που προβλέπει κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Συγκεκριμένα:

1. Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και πιθανόν τη δυτική Στερεά από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου (09-11-2019) μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής (10-11-2019).

2. Στη δυτική Πελοπόννησο από τις νυχτερινές ώρες του Σαββάτου (09-11-2019) μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες της Κυριακής (10-11-2019)