Καθηγητής φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτρια σε λύκειο της περιοχής-Του επιτέθηκε με γροθιές ο φίλος της μέσα στο σχολείο

2500

Περιστατικό φερόμενης σεξουαλικής παρενόχλησης καθηγητή σε μαθήτρια λυκείου της περιοχής αναστάτωσε τη συγκεκριμένη σχολική μονάδα, προκαλώντας προβληματισμό και στις εκπαιδευτικές αρχές της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, η συγκεκριμένη μαθήτρια της Γ’ Λυκείου σε σχολείο του Νομού ανέφερε στους γονείς της πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον εν λόγω νεαρό καθηγητή.

Μάλιστα,η μητέρα της ενημέρωσε σχετικά και τη διεύθυνση του σχολείου, χωρίς, ωστόσο,σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο Kozanimedia, να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία.

Οι ίδιες πηγές επιβεβαιώνουν πως, πιθανότατα, λόγω κατανάλωσης ποτού κατά τη διάρκεια εκδρομής, ο εν λόγω καθηγητής ίσως προχώρησε στην πράξη της σεξουαλικής παρενόχλησης, τονίζοντας πως το ζήτημα είναι ιδιαίτερα «λεπτό» και θα αντιμετωπιστεί με τον κατάλληλο τρόπο.

Το θέμα, ωστόσο, έλαβε διαστάσεις και έγινε γνωστό κυρίως μετά την επίθεση που δέχθηκε, πριν από λίγες ημέρες, ο εν λόγω καθηγητής από τον φίλο της μαθήτριας, μέσα στην αυλή του σχολείου, με τον νεαρό (εξωσχολικό) να τον γρονθοκοπεί, κατηγορώντας τον για τη συγκεκριμένη κίνηση, με αποτέλεσμα ο εν λόγω καθηγητής να μεταφέρεται από συναδέλφους του μέσα στο σχολείο, όπου και σχεδόν λιποθύμησε.

Τέλος, να σημειωθεί πως ο εν λόγω εκπαιδευτικός τις τελευταίες ημέρες δεν προσέρχεται στη σχολική του μονάδα.