Νέοι υποψήφιοι για το συνδυασμό “Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί” του Λάζαρου Γκερεχτέ

2169

Τέσσερεις νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους καλωσορίζουμε σήμερα, στο συνδυασμό “Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί”, στο δρόμο προς τις εκλογές της 26ης Μαΐου. Άνθρωποι με εμπειρία, επαγγελματική καταξίωση και συνεχή κοινωνική δράση. Έτοιμοι να προσφέρουν και πάλι στον τόπο τους, τον τόπο μας, το Βόιο.

Χάρης Πολύζος- Δ.Ε. Σιάτιστας

Ο Χάρης Πολύζος ζει στη Σιάτιστα, είναι παντρεμένος με τη Ματίνα Χατζηζήση(Λιάτσκα) και έχουν δύο(2) παιδιά. Είναι ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ ενώ έχει διακριθεί σε μεγάλους αγώνες καθώς στον ελεύθερο του χρόνο είναι αθλείται ως υπέρ- μαραθωνοδρόμος.

Ιωάννης Τσαρχάς- Δ.Ε. Νεάπολης

Ο Ιωάννης Τσαρχάς είναι εν ενεργεία Αστυνομικός. Παντρεμένος, έχοντας αποκτήσει μία κόρη, εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος Βοΐου το 2014. Έως το 2016 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Βοΐου.

Λουκάς Κοτρώτσιος- Δ.Ε. Ασκίου

Ο Λουκάς Κοτρώτσιος γεννήθηκε το 1980 στη Γαλατινή, όπου ζει και μεγάλωσε. Είναι αρραβωνιασμένος με την Άννα Τσαμπούρη. Με την αποφοίτησή του από Γενικό Λύκειο Σιάτιστας, εισήχθη στο Α.Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, όπου και απέκτησε πτυχίο ΤΕ Πληροφορικής του Τμήματος Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης. Από τον Οκτώβριο του 2005 έως το Μάιο του 2009 ήταν Διευθυντής FRANCHISE καταστήματος του Ομίλου “CARREFOUR- ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ” και από το σχολικό έτος 2007-2008 εργάσθηκε ως ωρομίσθιος εκπαιδευτικός στο Δημόσιο ΙΕΚ Κοζάνης. Από τον Απρίλιο του 2009 έως και σήμερα εργάζεται διαδοχικά ως υπεύθυνος δικτύου και πωλήσεων σε δύο διαφορετικές ανώνυμες εταιρείες. Το 2014 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος Βοΐου και διετέλεσε Πρόεδρος του ΝΠΔΔ έως το Σεπτέμβριο του 2016. Έπειτα ορίστηκε Αντιδήμαρχος έως το Φεβρουάριο του 2018, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε τη θέση του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΔΗΚΕΒΟ.

Ιωάννης Ρομπόλας- Δ.Ε. Ασκίου

Ο Ιωάννης Ρομπόλας γεννήθηκε και ζει στον Πελεκάνο. Είναι παντρεμένος, έχοντας αποκτήσει κόρη. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και έχει διατελέσει για περισσότερα από 10 χρόνια στο Δ.Σ. των ΚΤΕΛ Κοζάνης. Το 2014 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος Βοΐου και μέχρι το 2016 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πρασίνου. Από το 2017 έως σήμερα είναι εντεταλμένος σύμβουλος Τεχνικών Έργων, ενώ διετέλεσε και Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΒ.