Τροχαίο στο Άργος Ορεστικό – Τζιπ συγκρούστηκε με φορτηγό – Φωτο

1159


Τροχαίο στο Άργος Ορεστικό – Τζιπ συγκρούστηκε με φορτηγό – Φωτο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στο 2ο χιλιόμετρο της οδού Άργους Ορεστικού – Καστοριάς, στο ύψους του ξενώνα Άιγλη, όταν ιχ αυτοκίνητο τύπου τζιπ, συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα.

Το τροχαίο συνέβη περίπου στις 10.15 η ώρα τα χθες το βράδυ, όταν άγνωστο γιατί, η οδηγός του Τζιπ, που κινούνταν με κατεύθυνση προς το Άργος Ορεστικό, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να πέσει στο πίσω μέρος γερανοφόρου φορτηγού της ΔΕΔΔΗΕ. Παρά τη σφοδρή σύγκρουση η οδηγός, ηλικίας περίπου 35 ετών, δεν έπαθε ευτυχώς το παραμικρό και δεν χρειάστηκε ούτε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Προηγούμενο άρθροΠήραν φτυάρια και σκούπες να καθαρίσουν τους δρόμους, μετά την απογευματινή νεροποντή (Βίντεο)
Επόμενο άρθροH 67χρονη εργαζόμενη τραυματίας της ΔΟΥ Κοζάνης οδηγήθηκε σήμερα Δευτέρα 20/7 στο χειρουργείο για αποκατάσταση βλαβών από γναθοχειρουργούς, ΩΡΛ, οφθαλμίατρους και νευροχειρουργούς στο δεξί ημιμόριο του προσώπου της – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν
Θεόδωρος Πεσνικάς
Ο θεόδωρος Πεσνικάς έχει γεννηθεί το 1964 και είναι Αρχισυντάκτης του Ράδιο Σιάτιστα. Εκτός από την ενημέρωση και το ρεπορτάζ διαχειρίζεται τον δικό του ραδιοφωνικό σταθμό.