Νίκη από την πρώτη Κυριακή θέλει το Βελβεντό για τον Περιφερειάρχη

1451

Οι κάτοικοι του Βελβεντού επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Θόδωρο Καρυπίδη κατά την χθεσινή επίσκεψη και ομιλία του στο Ανεξάρτητο και Αυτόνομο πλέον Βελβεντό.

Με πρόσωπα χαμογελαστά οι κάτοικοι ευχήθηκαν στον Περιφερειάρχη καλή επιτυχία κατά την βόλτα του σε καταστήματα και επιχειρήσεις που πραγματοποίησε λίγο μετά την ομιλία του.
Μαζί του είχε τον ακούραστο και δυναμικό Συνδυασμό της Π.Ε. Κοζάνης.
Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Βελβεντού ο Θόδωρος Καρυπίδης, σε πανηγυρική ατμόσφαιρα από τα χειροκροτήματα και τις προτροπές των συμπολιτών μας για νίκη από την πρώτη Κυριακή, εξήγησε το πραγματικό διακύβευμα των Περιφερειακών Εκλογών.
«Στόχος μας να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε. Οι κάτοικοι του Βελεβεντού απέδειξαν σε ολόκληρη την Ελλάδα ότι η επιτυχία σε κοινούς στόχους έρχεται με συνέργειες, συνεργασίες και ενότητα. Μονοιασμένοι πάμε μπροστά. Όσες φορές διχάστηκε αυτός ο τόπος το πλήρωσε ακριβά. Όλα τα έργα μας προέκυψαν επειδή τα συζητήσαμε και τα συναποφασίσαμε μαζί και είχα την εντολή σας. Θεωρώ ότι τίμησα στο ακέραιο την εντολή που μου εμπιστευτήκατε το 2014 και σας την επιστρέφω να την δώσετε όπου εσείς κρίνετε. »
Ο Θόδωρος Καρυπίδης αναφέρθηκε στις διαδικασίες και στα βήματα που πραγματοποίησε από την αρχή της διακυβέρνησής του για να αποκαταστήσει όλες τις αδικίες και την ανθρωπιστική κρίση που μάστιζαν την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Εξήγησε τις προτεραιότητές του για τον Πρωτογενή τομέα με έμφαση στα αρδευτικά δίκτυα.