Πάτρα Νικολέτα.

1772

ΠΑΤΡΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Δ.Ε. ΑΣΚΙΟΥ
«H μέχρι τώρα πορεία του Χρήστου Ζευκλή στην τοπική αυτοδιοίκησή μας, έχει δείξει ότι εργάζεται ανιδιοτελώς, χωρίς την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων, με πίστη σε αυτό που κάνει, με μεράκι, και πάντα για το καλό του τόπου μας. Αυτοί είναι κάποιοι από τους πολλούς λόγους για τους οποίους αποφάσισα να συμμετάσχω στην παράταξη του Χρήστου Ζευκλή, ’’ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ’’.
Μου δίνεται έτσι η ευκαιρία να προσπαθήσω και εγώ να εργαστώ για τον όμορφο τόπο που ζούμε και αγαπώ και έχοντας κοινό γνώμονα την ανάπτυξη της περιοχής μας, βρίσκομαι κοντά στον Χρήστο Ζευκλή, στηρίζοντας τον συνδυασμό του με όλες τις δυνάμεις μου, με σκοπό να βαδίσουμε μαζί προκειμένου να τα καταφέρουμε.»

————————————————————————————————

Κατάγεται από την Γαλατινή. Γεννήθηκε το 1977 και μεγάλωσε στη Σιάτιστα. Αποφοίτησε από το ΤΕΛ Σιάτιστας το 1995 στην ειδικότητα της Λογιστικής. Φοίτησε στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας την περίοδο 1995-2002 έχοντας αποκτήσει και γνώσεις marketing.
Έχει γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
Πληροφορική: Άριστος χειρισμός Η/Υ.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο στο Εσωτερικό Design.
Έχει παντρευτεί τον Μάκη Τσούκα με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά την Γλυκερία και τον Δημήτρη και είναι μόνιμη κάτοικος Εράτυρας από το 1998.
Από το 2000 έως σήμερα δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο εστίασης.
Εργάστηκε ως γραμματέας σε ιδιωτική επιχείρηση και σε λογιστικό γραφείο για ένα χρόνο.
Απασχολήθηκε ως εξωτερικός συνεργάτης με το Κτηματολόγιο της ευρύτερης περιοχής Βοΐου από το 2014.
Υπήρξε μέλος του Φιλαθλητικού Ορειβατικού Συλλόγου Εράτυρας «Η Σέλτσα» από το 2010 και με καθοριστικό ρόλο συνέβαλε στην επαναδραστηριοποίηση και ανανέωση του Συλλόγου. Την περίοδο 2015-2016 διετέλεσε και Πρόεδρος του συλλόγου.
Ενεργό μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Εράτυρας από το 2009.
Έχει εκλεγεί Γραμματέας στο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Εράτυρας από το 2018.
Είναι εθελόντρια στον οργανισμό «Let’s do it Greece».
Συνέβαλε σημαντικά στην επανεργοποίηση του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Σιάτιστας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» και συνεχίζει να έχει ενεργό ρόλο.