Ποιος σε κάνει να χάνεις τον χρόνο σου (αν όχι εσύ)

1058

Μήπως ανήκεις σε αυτούς που αναβάλλουν να ζήσουν όσα πραγματικά αξίζουν και νιώθεις πως κυνηγάς μόνιμα τους δείκτες του ρολογιού;
Κι, όμως! Έχεις περισσότερο χρόνο από όσον φαντάζεσαι, αρκεί να ευθυγραμμίσεις τις προτεραιότητές σου με αυτά που πραγματικά θα σε κάνουν καλύτερο.

Έχω πολλούς φίλους αλλά και σπουδαστές στην Global Academy of Coaching που έρχονται μόνιμα αντιμέτωποι με το χρόνο. Καθημερινά είναι παγιδευμένοι μέσα σε ένα ατέλειωτο ωρολόγιο πρόγραμμα με activities που όχι μόνο δεν τους ωφελούν, αλλά τους βυθίζουν σιγά σιγά στην απελπισία.

Ακούω συνέχεια στις συνεδρίες μας να επαναλαμβάνεται με κατηγορηματικό τρόπο η διαπίστωση: «δεν έχω χρόνο», «δεν προλαβαίνω»! Αναλογίσου ποιος είναι πραγματικά αυτός που στραγγαλίζει μέσα στην ημέρα σου όλη την ενέργεια και τη διάθεση να ασχοληθείς με όσα πραγματικά αγαπάς και όσα αληθινά αξίζουν και μην υφαίνεις μόνος σου το δίχτυ της παγίδευσής σου!

Είναι ώρα να κάνεις κάτι, να απελευθερώσεις τον εαυτό σου από το ασταμάτητο κυνήγι του ρολογιού. Είναι σημαντικό να κατανοήσεις ΤΩΡΑ τη σημασία τού να δημιουργήσεις χρόνο για τον εαυτό σου! Σκέψου τι ειναι αυτό που σε κρατάει πίσω, πού οφείλονται οι διαρροές χρόνου μέσα στην ημέρα σου. Βάλε σωστές προτεραιότητες!

Η σωστή διαχείριση του χρόνου είναι θεμελιώδης στο να αισθανόμαστε πλήρεις και ικανοποιημένοι από τη ζωή μας! Έχεις το χρόνο να γίνεις όλα όσα πραγματικά θέλεις!

Νικόλας Ουρανός
Life & Relationship Coach, #1 International Bestselling