Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Νανόπουλος από τη Μόρφη

1745

Radiosiatista.gr

Έφυγε αιφνίδια από την ζωή σε ηλικία 63 ετών ο πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος & Aντινομάρχης Γιώργος Νανόπουλος – Το μήνυμα του πρώην Νομάρχη Κοζάνης Πασχάλη Μητλιάγκα

«Είναι από τις ειδήσεις που σε συγκλονίζουν και σε διαλύουν. Τις πρώτες βραδυνές ώρες  του Σαββάτου , έφυγε αιφνίδια από κοντά μας ο Γιώργος Νανόπουλος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Νομαρχιακός σύμβουλος στη δεύτερη θητεία μου, όπως και με τον Ανδρεάδη Ιορδάνη. Η γη της Μόρφης που την λάτρευε θα τον δεχτεί στα σπλάχνα της. Καλό ταξίδι Γιώργο.  Στη Μαρίτσα και τα παιδιά τους τα θερμά μας συλλυπητήρια» αναφέρει ο Πασχάλης Μητλιάγκας.

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βοΐου για το θάνατο του Γιώργου Νανοπούλου

 Στην Σιάτιστα σήμερα, 7 Μαρτίου 2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00μ.μ., το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου, συνήλθε σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση, στο άκουσμα της θλιβερής αναγγελίας του αιφνίδιου θανάτου του Προϊσταμένου της Υπηρεσίας Δόμησης  του Δήμου και αγαπητού συνεργάτη Γεωργίου Νανόπουλου και εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα σε ένδειξη πένθους για τον θάνατό του και ελάχιστου φόρου τιμής προς το πρόσωπό του.

Ο Γεώργιος Νανόπουλος διακρίθηκε πάντοτε σ΄ όλες τις θέσεις ευθύνης στις οποίες βρέθηκε, του Αντινομάρχη Κοζάνης και του Προϊσταμένου  της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου για το ήθος του, το αίσθημα ευθύνης και της συνέπειας.

Ο Γεώργιος Νανόπουλος θα έχει πάντα μια θέση στον Δήμο Βοΐου και τις καρδιές μας, ενώ η στάση ζωής του θα αποτελεί παράδειγμα για όλους μας. Ας αναπαυθεί  στην γη του Βοΐου που τόσο αγάπησε και υπηρέτησε καθ΄ όλη της διάρκεια της ζωής του. Προϊστάμενε, σε  αποχαιρετούμε με αγάπη και σεβασμό, καλό σου ταξίδι.

Για τους λόγους αυτούς, το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου:

α π ο φ α σ ί ζ ε ι   ο μ ό φ ω ν α

Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια του Σώματος στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του εκλιπόντος από τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Το παρόν Ψήφισμα να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Να δημοσιευθεί το παρόν στον Τοπικό Τύπο και την ιστοσελίδα του Δήμου.

Σιάτιστα 7/3/2021

Ο Δήμαρχος, Ζευκλής Χρήστος

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ζιμπιλίδης Αλέξανδρος

Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου