Σοκαρισμένος ο αδελφός του 53χρονου, από τη Σιάτιστα, που έφυγε από τη ζωή – «Χάσαμε τον άνθρωπό μας, δεν το έχω καταλάβει ακόμη», δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 (Βίντεο)

1019

Σοκαρισμένος ο αδελφός του 53χρονου που ήταν το τέταρτο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα, μιλά για τον άδικο χαμό του δικού του ανθρώπου. Ο ίδιος βρίσκεται σε καραντίνα.

«Χάσαμε τον άνθρωπό μας, δεν το έχω καταλάβει ακόμη», δηλώνει σοκαρισμένος ο αδελφός του 53χρονου που ήταν το τέταρτο θύμα από τον κορονοϊό στη χώρα μας.

Ο αδελφός του 53χρονου, ο οποίος αποτέλεσε το 4ο θύμα του κορονοϊού, είχε καταγωγή από τα Σιάτιστα Κοζάνης και εργαζόταν στο νοσοκομείο της Καστοριάς.

Ο αδελφός του μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Ο ίδιος είναι και σε καραντίνα και μίλησε για το χαμό του αδελφού του. Δεν το έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει οι δικοί του άνθρωποι.

«Χάσαμε τον άνθρωπό μας, δεν το έχω καταλάβει ακόμη, δεν το έχω καταλάβει. Ούτε ταξίδευε πολύ. Καλά είμαστε μόνο ο Γιάννης χάθηκε. Εννοείται ότι έχουμε μπει σε καραντίνα», είπε.

ΠΗΓΗ https://www.dikaiologitika.gr