Στα ίχνη του πλαστικού χειρουργού που έκανε αγνώριστο τον Βασίλη Παλαιοκώστα

1903

Η πρόσφατη σύλληψη ενός Γεωργιανού σεσημασμένου με αλλαγμένα δακτυλικά αποτυπώματα επανέφερε στην επικαιρότητα την τελευταία “επαφή” των αρχών με τον “φαντομά” Βασίλη Παλαιοκώστα.

Στα ίχνη του πλαστικού χειρουργού που έκανε αγνώριστο τον Βασίλη Παλαιοκώστα

Έναν “καλλιτέχνη” πλαστικό χειρουργό, που αναλαμβάνει να αλλάζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου αλλά και τα δακτυλικά αποτυπώματα καταζητούμενων κακοποιών, προσπαθούν να εντοπίσουν τα στελέχη της Ασφάλειας Αττικής και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, αποκαλύπτει η εφημερίδα Realnews.

Πλησιάζουν τον γιατρό των κακοποιών
Για την ύπαρξη του συγκεκριμένου χειρουργού στη χώρα μας υπήρχαν ενδείξεις ήδη από το 2012, όμως πλέον η σύλληψη μέλους της γεωργιανής μαφίας που δρα στην Αττική επιβεβαίωσε – όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα – τη δράση του “αόρατου” πλαστικού χειρουργού των παρανόμων.

Αμέσως μετά τη σύλληψή του διαπιστώθηκε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε με τα δακτυλικά αποτυπώματά του. Όπως ήταν φυσικό, ακολούθησε ειδική μακροσκοπική ανάλυση των… καινούργιων αποτυπωμάτων με τα παλιά που υπήρχαν ήδη στο σύστημα σεσημασμένων και έκπληκτοι ανακάλυψαν ότι ο Γεωργιανός είχε υποβληθεί σε πλαστική μικροχειρουργική, κατά την οποία μεταφέρθηκε το δέρμα των δακτύλων του αριστερού χεριού στο δεξί και αντίστροφα, με αποτέλεσμα να αλλοιωθούν πλήρως τα αποτυπώματά του.

Η ανακάλυψη αυτή σήμανε συναγερμό όχι μόνο στην Ασφάλεια Αττικής αλλά και στην Αντιτρομοκρατική. Και αυτό διότι τα στελέχη της υπηρεσίας διερευνούν την ύπαρξη πλαστικού χειρουργού που αναλαμβάνει να μεταμορφώνει καταζητούμενους ήδη από τις 6 Φεβρουαρίου του 2012. Τότε είχε σημειωθεί ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αγνώστων και αστυνομικών στην επαρχιακή οδό Λιβαδειάς – Αράχωβας και οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, αφήνοντας πίσω τους ένα κλεμμένο αυτοκίνητο.

Μέσα σε ένα ποτήρι με καφέ στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν τα δακτυλικά αποτυπώματα του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα. Όταν, όμως, οι αστυνομικοί είδαν το βίντεο του καταστήματος με τον άνθρωπο που αγόρασε τον καφέ, ανακάλυψαν έκπληκτοι ότι ο υπ’ αριθμόν 1 Έλληνας καταζητούμενος είχε υποβληθεί σε πλαστική προσώπου και εμφύτευση μαλλιών!

 

 

AdTech Ad