ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ….

2177

Συνεχίζεται η κατάληψη στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας-Η νέα ανακοίνωση των φοιτητών – «Σε καθημερινή βάση ερχόμαστε αντιμέτωποι με νέες απειλές ώστε να λήξει άδοξα ο αγώνας μας»

*******************************************************

Ο δήμαρχος Αμυνταίου για τη φιλοξενία προσφύγων στον Άγιο Παντελεήμονα- «Στο Δ.Σ. πρυτάνευσε η λογική της ανθρώπινης στάσης απέναντι σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν διωχθεί από τη χώρα τους και περνούν δύσκολες στιγμές»

O εορτασμός της προστάτιδας των λιγνιτωρύχων Αγίας Βαρβάρας στο ΛΚΔΜΝ

 

*****************************************************

«Τσίρι Βάρβαρα» 2018: Δείτε το όμορφο έθιμο με τις φωτιές και τα χάλκινα στο Αμύνταιο-Βίντεο

******************************************************

Κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας-Σκληρή κριτική από Δακή και Ζεμπιλιάδου-

*******************************************************

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κυδωνιωτών Γρεβενών «Η Ένωση» σας προσκαλεί στη Γουρνοχαρά του χωριού την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι με το συγκρότημα χάλκινων του Χάρη Σαλαγκιώτη.

Είσοδος 5 ευρώ με φαγητό.

Θα αναχωρήσει λεωφορείο από τη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τετάρτης.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις και μεγάλες ανατροπές στην υπόθεση χρυσού

Ραγδαίες εξελίξεις και μεγάλες ανατροπές αναμένονται -όπως όλα δείχνουν- στην υπόθεση της φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης λαθρεμπορίας χρυσού.

Μετά την αίτηση αποφυλάκισης του γνωστού ενεχυροδανειστή Ριχάρδου Μυλωνά, αντίστοιχη αίτηση άρσης της προσωρινής κράτησης, καταθέτουν και οι υπόλοιποι 7 προφυλακισμένοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση αυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται -εντός της ημέρας- αυτεπαγγέλτως η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση να προχωρήσει στην έκδοση διατάξεων, που θα οδηγήσουν στην αποφυλάκιση των κατηγορούμενων, μετά τη διαβίβαση στις δικαστικές αρχές εγγράφου από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες επικαλούμενες την τελωνειακή νομοθεσία, διαβεβαίωσαν ότι δεν οφείλονται δασμοί και φόροι για εξαγωγή χρυσού στην Τουρκία.

Κατόπιν αυτού, όπως εκτιμούν νομικές πηγές το βασικό έγκλημα της λαθρεμπορίας, τινάσσεται στον… αέρα, χωρίς το οποίο δεν υπάρχει ούτε το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, ούτε της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.