Σε τρία ταξί μπήκε ο 53χρονος από τη Σιάτιστα -Και τα τρία μετέφεραν μαθητές

2588

Από ένα μόνο περιστατικό στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας με θετικό κρούσμα του κορονοϊού τίθενται σε καραντίνα πολύς κόσμος .Και δεν είναι μόνο οι 32 εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της Καστοριάς και της Κοζάνης, αλλά δεκάδες ακόμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του prlogos σε τρία ταξί από την περιοχή της Σιάτιστας μπήκε ο 53χρονος μέχρι να φτάσει στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Το πρώτο τον μετέφερε από το σπίτι του στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας, το δεύτερο καλέστηκε να τον πάει στο Μαμάτσειο, αλλά δεν είχε τη δυνατότητα και τον μετέφερε σε άλλο ταξιτζή της Σιάτιστας για να τον πάει τελικά στο Νοσοκομείο της Κοζάνης. Και τα τρία ταξί μετέφεραν μαθητές από Γρεβενά, Νεάπολη και Νέα Νικόπολη.

Ο «Πρωινός Λόγος» μίλησε με τους δύο ταξιτζήδες, οι οποίοι βρίσκονται στο σπίτι τους. Από τη στιγμή που δεν ενημερώθηκαν εκτέλεσαν κανονικά τα δρομολόγια με τους μαθητές την Τρίτη. «Κάνεις το καθήκον σου και δεν ξέρεις τι σου συμβαίνει και αν θα αποζημιωθείς» αναφέρει ένας εξ αυτών. « Ήταν λάθος του κέντρου Υγείας Σιάτιστας που δεν πήγε ο ασθενής στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και μπήκε σε τρία ταξί». Ο ίδιος έχει ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ από την Τρίτη το βράδυ για κατ’ οίκον περιορισμό ενημερώνοντας και τις οικογένειες των μαθητών για τα όσα συνέβησαν ώστε να λάβουν τα μέτρα τους.

Ιωάννα Παπαδημητρίου