Τραγωδία: 8χρονος πέθανε από ασφυξία παίζοντας κρυφτό, όταν σφηνώθηκε..

3141

Ένα 8χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του αφότου κόλλησε ανάμεσα σε ένα πλυντήριο ρούχων και ένα στεγνωτήριο ενώ …έπαιζε κρυφτό.

Ο Wrangler Hendrix, από το Jewett του Τέξας, έπαιζε κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο σπίτι ενός συγγενή στο Coolidge της Τζόρτζια με τους παππούδες του την Παρασκευή.

Οι αρχές πιστεύουν ότι το αγόρι προσπαθούσε να κρυφτεί πίσω από τις συσκευές όταν κόλλησε. Η οικογένεια του παιδιού το ανακάλυψε «σφηνωμένο ανάμεσα σε ένα πλυντήριο και ένα στεγνωτήριο» και άρχισε αμέσως καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Ο Wrangler, γιος της Rhonda White και του William Andrew Hendrix, ήταν μαθητής της δευτέρας τάξης. Οι αρχές κλήθηκαν στο σπίτι όταν οι δικοί του διαπίστωσαν πως ο 8χρονος δεν συνερχόταν, σύμφωνα με τον αρχηγό του γραφείου σερίφη στην κομητεία Thomas, Tim Watkins.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Archbold Memorial στο Thomasville της Georgia, όπου συνεχίστηκαν οι προσπάθειες ανάνηψης. «Μετά από περίπου μία ώρα προσπαθειών ανάνηψης, οι γιατροί έγραψαν ως ώρα θανάτου τις 7:28 μ.μ» Αν και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο Hendrix πέθανε από ασφυξία λόγω θέσης,

επίσημη νεκροψία έγινε χθες. «Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Τόμας θα ήθελε να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Γουάνγκλερ» δήλωσε ο αστυνόμος Watkins.