Φαίνεται ότι κάθε μεσημέρι στις 15:00 είναι η καλύτερη ώρα για… σeξ σύμφωνα με την επιστήμη! Περισσότερα: Η αγαπημένη συνήθεια που πρέπει να αποκτήσετε στις 3 το μεσημέρι σύμφωνα με την επιστήμη

1898

Η αγαπημένη συνήθεια που πρέπει να αποκτήσετε στις 3 το μεσημέρι σύμφωνα με την επιστήμη

Η αγαπημένη συνήθεια που πρέπει να αποκτήσετε στις 3 το μεσημέρι σύμφωνα με την επιστήμη

Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που μπορεί να σκέφτεστε

Ποια μπορεί να είναι η αγαπημένη συνήθεια που οι επιστήμονες προτείνουν στον κόσμο να αποκτήσει καθημερινά στις 15:00; Μπορεί να σκέφτεστε το φαγητό, τον ύπνο, το διάβασμα ή ακόμα και το τσάι ή τον καφέ, όμως πέφτετε έξω σε όλα!

Φαίνεται ότι κάθε μεσημέρι στις 15:00 είναι η καλύτερη ώρα για… σeξ σύμφωνα με την επιστήμη! Παρά το γεγονός ότι όλοι πιστεύουν ότι το καλύτερο σeξ είναι το πρωινό, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι το μεσημέρι η σeξουαλική δραστηριότητα αγγίζει την απόλυτη κορυφή της και μάλιστα για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Νέες αμερικανικές έρευνες έδειξαν ότι τις μεσημεριανές ώρες βρίσκονται σε αρμονία όλες οι ορμόνες και των δυο φύλων, γεγονός που σημαίνει ότι το σeξ θα προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση και στους δυο. Επιπλέον και η τεστοστερόνη βρίσκεται στο ζενίθ τις εκείνες τι ώρες, άρα οι άντρες μπορούν να τα δώσουν όλα και μάλιστα όχι μόνο για να ικανοποιηθούν οι ίδιοι, αλλά και για να ικανοποιήσουν εξίσου καλά τις συντρόφους τους.

Μια πιθανή εξήγηση για τον λόγο που το σeξ μπορεί να είναι καλύτερο το μεσημέρι επίσης, είναι και το ότι οι σύντροφοι δεν είναι τόσο κουρασμένοι στη μέση της ημέρας όπως είναι το βράδυ ή το πρωί.

Όσον αφορά τις γυναίκες δε, η εν λόγω έρευνα αποκάλυψε ότι οι καλύτερες ημέρες του μήνα για σeξ είναι οι 10 πρώτες πριν από την ωορρηξία. Οπότε αν πείτε «ναι» στο μεσημεριανό σeξ εκείνες τις ημέρες, ετοιμαστείτε για… χαμό!