Άκρως επιτυχημένο το τριήμερο Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων στη Σιάτιστα – Δείτε φωτογραφίες

1752

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων που πραγματοποιήθηκε στη Σιάτιστα, υπό την διοργάνωση του Δήμου Βοΐου και του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης.

Περίπου δυόμιση χιλιάδες άτομα πέρασαν το κατώφλι του Πολιτιστικού Κέντρου «Άρης και Λίλιαν Βουδούρη», από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο μιας άκρως επιτυχημένης διοργάνωσης που περιελάμβανε συναυλίες, μουσικές και εικαστικές συμπράξεις, καθώς και σεμινάρια για εκπαιδευτικούς.

Στο φεστιβάλ που είχε τίτλο «Μουσική και Ελευθερία», συμμετείχαν τα Μουσικά Σχολεία Αλίμου, Καστοριάς, Ξάνθης, Κατερίνης, Πτολεμαΐδας καθώς και το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας « Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου».

Ο Δήμος Βοΐου θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους διοργανωτές για την αγαστή συνεργασία και δεσμεύεται για την μελλοντική ανάληψη αντίστοιχων πρωτοβουλιών.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση: