Ανακοίνωση ΙΔΟΧ εργαζομένων Δομής Πενταλόφου του Δήμου Βοίου: “Με απόλυτη πίστη στην ελληνική δικαιοσύνη, σεβόμαστε απόλυτα την ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ – Είμαστε πεπεισμένοι ότι το δίκαιο θα πρυτανεύσει βάση των διαπιστευτηρίων που θα κατατεθούν στην δικάσιμο που ορίστηκε για τις 23/3/22”

627

Με απόλυτη πίστη στην ελληνική δικαιοσύνη, σεβόμαστε απόλυτα την ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, η οποία εκδόθηκε από τον Πρόεδρο στο Πρωτοδικείο Κοζάνης σήμερα, την 11η Φεβρουαρίου 2022, σε απάντηση των ασφαλιστικών μέτρων που καταθέσαμε έναντι του Δήμου Βοίου για την καταπάτηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι το δίκαιο θα πρυτανεύσει βάση των διαπιστευτηρίων που θα κατατεθούν στην δικάσιμο που ορίστηκε για τις 23/3/22 .
Άλλωστε όπως είπε και ο μεγάλος μας, Ν. Καζαντζάκης: “Φτάσε όπου δεν μπορείς παιδί μου. Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά και έχασες…Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες!”
Με μοναδικό γνώμονα, λοιπόν, την απόδοση του εργασιακού μας δικαίου, ο αγώνας μας για ικανοποίηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων, τα οποία θυσιάστηκαν στο βωμό εξυπηρέτησης πελατειακών σχέσεων, πολιτικών και προσωπικών συμφερόντων,
συνεχίζεται.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον δικηγόρο μας, κ. Βήττα Ιωάννη, για τη σημαντική νομική αρωγή του στην υπόθεσή μας αλλά και για την άψογη συνεργασία που είχαμε.
Ιδιαίτερο ευχαριστήριο θα θέλαμε να απευθύνουμε και στον δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Βοίου και επικεφαλή της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση”, κ. Καραμπατζιά Μιχάλη, για την ένθερμη υποστήριξη του σε όλη τη διαδικασία διεκδίκησης των εργασιακών μας δικαιωμάτων

Οι εργαζόμενοι,
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΒΑΙΑ – ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ
ΔΗΜΟΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ – ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
ΚΑΦΕ ΜΑΡΙΑ – ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΚΟΥΡΟΥ ΕΥΡΙΔΙΚΗ – ΔΕ ΦΥΛΑΚΩΝ
ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ – ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ
ΜΠΑΡΓΙΑΜΜΙΔΟΥ ΙΟΡΔΑΝΑ – ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΝΙΤΣΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ – ΔΕ ΦΥΛΑΚΩΝ
ΠΑΠΟΥΝΤΖΑ ΜΑΡΙΑ ΥΕ – ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΠΗΤΤΑ ΑΘΗΝΑ ΠΕ – ΔΙΕΡΜΗΝΕΩΝ
ΤΖΗΜΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΔΕ ΦΥΛΑΚΩΝ
ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΔΕ ΦΥΛΑΚΩΝ
ΤΟΖΙΟΥ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΠΕ – ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ
ΤΥΠΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΥΕ – ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΧΑΤΖΗΣΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΜΑΓΕΙΡΩΝ