Κοζάνη: Νεκρός 55χρονος που πνίγηκε τρώγοντας μηλόπιτα – Τι λέει η κόρη του θύματος

575

Radiosiatista.gr

https://www.megatv.com?p=801922

Ένα τόσο δα κομμάτι μηλόπιτας ήταν ικανό να κόψει πρόωρα το νήμα της ζωής στον 55χρονο Περικλή Καρυπίδη.

Ο 55χρονος που ζούσε σε χωριό της Κοζάνης, πέρασε από το σπίτι του αδελφού του να τον επισκεφτεί. Ο αδελφός του, του πρότεινε να τον κεράσει λίγη μηλόπιτα και εκείνος δέχτηκε. Τίποτα δεν προμήνυε την τραγική εξέλιξη του κεράσματος αυτού.

«Πήγε να δει τον θείο μου. Ο θείος μου του έδωσε μηλόπιτα και στον δρόμο μάλλον την έφαγε και πνίγηκε και ο πνιγμός έφερε την ανακοπή, πνευμονική εμβολή και επειδή έπεσε κάτω ήταν εγκεφαλικά νεκρός μετά», λέει στο MEGA η κόρη του θύματος.
Πνίγηκε στον δρόμο

»Πήγε, έκατσε έξι μέρες στο νοσοκομείο ‘Άγιος Παύλος’, τα ίδια κάναν και εκεί, τον επισκέφτηκα τελευταία μέρα, του είπα ότι θα φροντίζω την οικογένειά του, όπως έκανα όλα τα χρόνια», λέει η αδερφή του 55χρονου.
«Κατέληξε» στο νοσοκομείο

Από τις 29 Οκτωβρίου ο άτυχος άνδρας έδωσε μεγάλη μάχη, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, πριν από δύο μέρες άφησε την τελευταία του πνοή. Τραγική ειρωνεία, πως εκείνη τη μέρα θα γιόρταζε την επέτειο γάμου με τη γυναίκα του και πριν από έναν μήνα μάλιστα, πάντρεψε την κόρη του.

«Εγώ παντρεύτηκα 08/10. Ήμασταν μαζί στον γάμο ωραία και καλά, περάσαμε ωραία στον γάμο τον δικό μου. Μετά 29/10 είχαν επέτειο η μαμά και ο μπαμπάς, ήταν μία χαρά. Ήταν αγαθός, δεν ήθελε ποτέ το κακό κανενός. Πάρα πολύ αγαθή και καλή ψυχή».

Όλες οι όμορφες στιγμές έσβησαν τόσο αναπάντεχα και τραγικά. Η οικογένεια του 55χρονου έχασε τον άνθρωπό της από ένα μόνο κομμάτι μηλόπιτας.

«O εγκέφαλός του ήταν χωρίς οξυγόνο για 15 λεπτά. Έπρεπε η ΚΑΡΠΑ να γίνει νωρίτερα, περάσαν τουλάχιστον τρεις χωριανοί χωρίς να βοηθήσουν» λέει συντετριμμένη η κόρη του θύματος στο Live News.

«Περισσότερο σκέφτομαι την αδερφή μου που είναι 16 χρονών και τη μητέρα μου» κατέληξε η ίδια.

Radiosiatista.gr