Μακεδονικός Κοζάνης – Μακεδονικός Σιάτιστας 1 – 4 και τώρα σειρά έχει ο Εορδαϊκός …

534
Radiosiatista.gr



Το 0 – 1 Γεωργάκας

Το 1 – 1 και το 1 – 2 Τσικόπουλος Σ
Το 1 – 3 Αποστόλου

Radiosiatista.gr
Radiosiatista.gr

Radiosiatista.gr


Radiosiatista.gr

Radiosiatista.gr
Radiosiatista.gr

Πέρασε και από την Νέα Νικόπολη η ομάδα του Μακεδονικού Σιάτιστας κερδίζοντας τον Μακεδονικό Κοζάνης με σκορ 1-4.Με τη νίκη της αυτή η Σιάτιστα συνεχίζει μόνη  στη βαθμολογία και αήττητη  με το απόλυτο 9 στα 9 και 27 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι σ ένα δύσκολο παιχνίδι έδειξαν για ακόμη μια φορά χαρακτήρα παίζοντας πειθαρχημένα ακόμα κι όταν το παιχνίδι πήγε να στραβώσει.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Παρασκευά με καλή κυκλοφορία είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν δίκαια στη νίκη με σκορ 1-4.

Από τη άλλη ο Μακεδονικός Κοζάνης ήταν ανταγωνιστικός για 75′ λεπτά όπου και κρατούσε το σκορ στο 1-1. Η Σιάτιστα προηγήθηκε στο 26′ με τον Γεωργάκα για να ισοφαρίσει ο Μακεδονικός στο 61′  με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σακαλή.

Τα σημάδια κούρασης  όμως  από το παιχνίδι του κυπέλλου της Τετάρτης  με την  ΑΕΠ έκαναν την εμφάνιση τους  με  γηπεδούχους να δέχονται το 1-2  στο 75′  μετά από κόρνερ του Τσικόπουλου Γ  και κεφαλιά του Τσικόπουλου Σ.  μη  έχοντας τις  δυνάμεις να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Το 1-3 έγινε στο 80′ με σουτ του Αποστόλου και το τελικό 1-4 έγραψε ο Γεωργάκας στο 88′

Φάσεις και γκολ Στο 19′ σουτ Μπατσή άουτ Στο 26′ ο Καραγιάννης θα σπάσει μέσα στην περιοχή στον Γεωργάκας  που με δυνατό σουτ και μετά από κόντρα σε σώμα η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα για το 0-1.Στο 41′ δυνατό σουτ Παπουτσίδη λίγο έξω.Στο 44′ κόρνερ Τσικόπουλου Γ. στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά γύρισμα του Γεωργάκα, κοντινό μονοκόμματο σουτ του Παπουτσίδη λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.Στο 48′ ατομική προσπάθεια κι ωραίο σουτ του Χατζηζήση, η μπάλα λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 61′ γέμισμα μέσα στην περιοχή της Σιάτιστας , ο Ζερβανταρίδης θα προσπαθήσει να διώξει η μπάλα θα βρει στο χέρι του Γεωργάκα κι ο κ. Πελετίδης θα υποδείξει πέναλτι.Το πέναλτι θα εκτελέσει εύστοχα ο Σακαλής και θα κάνει το 1-1.Στο 75′ κόρνερ Τσικόπουλου Γ στην καρδιά της περιοχής του Μακεδονικού, θα πεταχτεί ο Τσικόπουλος Σάκης και με κεφαλιά θα κάνει το 1-2.Στο 80′ ο Αποστόλου με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα  1-3 παρά την προσπάθεια του Ζηνόβιου.

Στο 88′ ατομική προσπάθεια του Τσικόπουλου  Γ. θα δώσει στον Αποστόλου , σουτ από κοντά διώχνουν σε κόρνερ  επάνω από τη γραμμή οι αμυντικοί. Το κόρνερ θα εκτελέσει ο Ραφαηλίδης  , ο Ζηνόβιος θα διώξει, η μπάλα στον Γεωργάκα που με δυνατό σουτ θα σημειώσει το τελικό 1-4.

Μακεδονικός Κοζάνης (Παπακωνσταντίνου): Ζηνόβιος, Λάντζιος, Τάτσινας, Μαλούτας, Πολυχρονιάδης, Αργυρόπουλος, Κατσαρός, Χατζηζήσης Δ., Σακαλής, Τζέλος (85′ Μήλιος), Δούμας (62′ Γεωργιάδης). 

Μακεδονικός Σιάτιστας (Παρασκευάς): Ζιάρας, Μπατσής (65′ Κατσίρης), Καραγιάννης (55′ Αποστόλου), Ζερβανταρίδης, Μπούρτζος, Δεληζήσης, Τσικόπουλος Γ., Γεωργάκας, Ραφαηλίδης, Παπουτσίδης, Α. (70′ Τσιούκρας), Τσικόπουλος Σ.

Διαιτητής: Πελετίδης
Βοηθοί: Θεοδωρίδης, Ζαφείρης

Radiosiatista.gr