Μαύρο πανό στην Κουμουνδούρου για το έγκλημα των Τεμπών – Κάλεσμα Κασσελάκη για το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού

453

«Πάρε με όταν φτάσεις». Αυτό αναγράφεται στο μαύρο πανό που βρίσκεται από σήμερα στο κτίριο της Κουμουνδούρου, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Αυτά τα 57 τηλεφωνήματα που δεν έγιναν ποτέ προσπαθεί να αναδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που από την κυβέρνηση φαίνεται πως κάνουν ό,τι μπορούν για να κουκουλωθεί το σκάνδαλο.

Την ίδια ώρα, ο Στέφανος Κασσελάκης καλεί τον κόσμο να υπογράψει το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού στο change.org, το οποίο ζητά την υποστήριξη των πολιτών «για την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων.»

«Θα καταργήσουμε άμεσα τον νόμο περί ευθύνης υπουργών»

«Πριν από έναν χρόνο ζήσαμε το κρατικό έγκλημα των Τεμπών. Έχω υποσχεθεί στις οικογένειες των θυμάτων ότι θα είμαι πάντοτε στο πλευρό τους» αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης στο Χ και συμπληρώνει:

«Πρέπει επιτέλους σε αυτή τη χώρα, οι πολιτικοί να λογοδοτούν στη δικαιοσύνη για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους.

Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή είναι να υπογράψω το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού και να υποσχεθώ ότι εμείς, η Προοδευτική παράταξη, όταν αναλάβουμε τις ευθύνες της χώρας, θα καταργήσουμε άμεσα τον νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Οι διακρίσεις πολιτών-τζακιών τέλος!»

Η ανάρτηση συνοδεύεται με βίντεο, κατά το οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράφει ηλεκτρονικά το ψήφισμα.

ΠΗΓΗ:documentonews.gr