Έγκλημα στα Τέμπη: Πάμε για 1.000.000 υπογραφές στο ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού

596

Την ώρα που ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής εξοργίζει με τις δηλώσεις του…

Την ώρα που ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής εξοργίζει με τις δηλώσεις του και αυτοσυγχαίρεται για την παραίτησή του, η οργή του κόσμου ξεχειλίζει με την προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών και τον αποπροσανατολισμό που επιχειρεί εδώ και ένα χρόνο η κυβέρνηση προσπαθώντας να συγκαλύψει την εγκληματική αδιαφορία επιχειρώντας μετακύλιση ευθυνών.

Στον αντίποδα με ένα ψήφισμα που προτείνει μέσω πλατφόρμας η Μαρία Καρυστιανού, η μητέρα της Μάρθης, της νεαρής φοιτήτριας που βρήκε τραγικό θάνατο στο δυστύχημα συγκεντρώνει και αυτό όλη την οργή του κόσμου σε μια χώρα που δεν αναζητούνται ευθύνες, που καλύπτονται λάθη, παραλείψεις και εγκληματικές πολιτικές ενώ το Κράτος Δικαίου διασύρεται και υποβαθμίζεται συνεχώς.

Τέμπη

Μετά και την κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη οι υπογραφές από τους απλούς πολίτες που ζητούν ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και καταλογισμό ευθυνών στους πραγματικούς υπεύθυνους αγγίζει σιγά-σιγά το ένα εκατομμύριο υπογραφές ενώ την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχουν ξεπεράσει τις 850.000.

Η χώρα βρίσκεται σε κλοιό απεργιών και στάσεων εργασίας με τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους πολίτες, τους φοιτητές, τους αγρότες να ζητούν απόδοση Δικαιοσύνης.

Όχι, οι νεκροί δεν θα γυρίσουν πίσω. Θα είναι όμως ένα μήνυμα ουσιαστικό προς κάθε κατεύθυνση της εξουσίας πως τα εγκλήματα δεν μένουν ατιμώρητα.

Θα είναι σαφές προς κάθε πολίτη που έχει εξουσία πως θα πρέπει να εργάζεται για το καλό του συνόλου, για την ευημερία των πολιτών και για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας των πολιτών.

Επιτέλους θα πρέπει το Κράτος και η εκάστοτε εξουσία να μην κρύβεται πίσω από τη διαφθορά, τη διαπλοκή διαιωνίζοντας προνόμια και θέσεις και γνωρίζοντας πως όλα είναι ατιμώρητα.

Οι νεκροί δεν γυρίζουν πίσω, δυστυχώς.

ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ

  • Το Ψήφισμα

Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν από την Βουλή, την έναρξη των διαδικασιών, για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων.

Η ατιμωρησία πολιτικών προσώπων δεν συνάδει με την ηθική, ούτε με τη δημοκρατία, αρετές για τις οποίες είμαστε περήφανοι!

ΨΗΦΙΖΩ ΕΔΩ

Αλλά η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, η Δικαιοσύνη και η Δημοκρατία αποκτάται και χρειάζεται πολιτική βούληση.

Και αν ορισμένοι δεν την έχουν, μερικές φορές εκφράζεται και ο Λαός

ΠΗΓΗ:documentonews.gr