Μητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιος: “Τηρούνται σχολαστικά τα μέτρα για τον κορωνοϊό σε όλες τις ενορίες που έχω πάει μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

1165

Μητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιος: “Τηρούνται σχολαστικά τα μέτρα για τον κορωνοϊό σε όλες τις ενορίες που έχω πάει μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα. Μα πρέπει (να τηρούνται), για να είμαστε υγιείς – Αυτό που ελπίζω είναι να μην επιστρέψουμε στην παλαιά κανονικότητα – Αυτό που ελπίζω είναι να επιστρέψουμε σε μια νέα ζωή, πιο όμορφη, με περισσότερη αγάπη ο ένας προς τον άλλο, με λιγότερη πλεονεξία και λιγότερη αδικία” (Βίντεο)

Ο Μητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιος: “Τηρούνται σχολαστικά τα μέτρα για τον κορωνοϊό σε όλες τις ενορίες που έχω πάει μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα. Μα πρέπει (να τηρούνται), για να είμαστε υγιείς – Αυτό που ελπίζω είναι να μην επιστρέψουμε στην παλαιά κανονικότητα – Αυτό που ελπίζω είναι να επιστρέψουμε σε μια νέα ζωή, πιο όμορφη, με περισσότερη αγάπη ο ένας προς τον άλλο, με λιγότερη πλεονεξία και λιγότερη αδικία” (Βίντεο)

Στον τηλεοπτικό σταθμό West μίλησε ο Μητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιος και μιλώντας για την πανδημία, ανέφερε, μεταξύ άλλων: “Τηρούνται σχολαστικά τα μέτρα για τον κορωνοϊό σε όλες τις ενορίες που έχω πάει μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα. Μα πρέπει (να τηρούνται), για να είμαστε υγιείς. Αυτό που ελπίζω είναι να μην επιστρέψουμε στην παλαιά κανονικότητα. Αυτό που ελπίζω είναι να επιστρέψουμε σε μια νέα ζωή, πιο όμορφη, με περισσότερη αγάπη ο ένας προς τον άλλο, με λιγότερη πλεονεξία και λιγότερη αδικία”.