Ο Λάζαρος Γκερεχτές στη Γαλατινή: «Έχουμε αποδείξει την αποτελεσματικότητά μας»

1760

Το σχέδιο και τις δράσεις της επόμενης ημέρας για τον οικισμό της Γαλατινής, παρουσίασε την Τρίτη το βράδυ, στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο της περιοχής, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί», Λάζαρος Γκερεχτές.

Ο κ. Γκερεχτές στάθηκε στα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα της περιοχής, έκανε λόγο για έναν από τους πιο ζωντανούς οικισμούς του Βοΐου, ενώ επανέλαβε πως η Γαλατινή δεν μπορεί να μένει χωρίς γιατρό ούτε για μία ημέρα.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα ανταποδοτικά από τη λειτουργία των αιολικών πάρκων στην περιοχή, σημειώνοντας πως η στρεβλή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στις εισόδους και στο οδικό δίκτυο, όχι απλά θα διορθωθεί αλλά θα αναμορφωθεί.

Δεν παρέλειψε επίσης να θυμίσει τις παρεμβάσεις που έγιναν στη Γαλατινή κατά τη διάρκεια της θητείας του στον τομέα των Τεχνικών Έργων, ενώ δεσμεύτηκε πως όσα είχαν σχεδιαστεί και για διάφορους λόγους και έμειναν στάσιμα, θα υλοποιηθούν στους πρώτους μήνες της θητείας της νέας δημοτικής αρχής.

«Έχουμε αποδείξει την αποτελεσματικότητά μας. Αυτή είναι η διαφορά με τους άλλους συνδυασμούς. Ξέρουμε τον τρόπο, έχουμε την εμπειρία, να είστε σίγουροι πως σε 4 χρόνια θα μπορούμε ξανά να σας μιλάμε με ειλικρίνεια», τόνισε ο Λάζαρος Γκερεχτές.