Κι άλλη φωτιά, σε εξέλιξη, σε χαμηλή βλάστηση, στα σύνορα Μικροκάστρου Καλονερίου & Γαλατινής, κοντά στο μπαζότοπο του Δήμου Βοΐου, 1 χλμ. περίπου από την Αγ. Κυριακή – Φώτο

1269

ΡΑΔΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑ 95.7

Κι άλλη φωτιά, σε εξέλιξη, στα σύνορα Μικροκάστρου Καλονερίου & Γαλατινής, κοντά στο μπαζότοπο του Δήμου Βοΐου, 1 χλμ. περίπου από την Αγ. Κυριακή. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Kozan.gr στο σημείο επιχειρούν ελικόπτερο, 10 άτομα πλήρωμα υδροφόρων καθώς κι άλλα 6 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Radiosiatista.gr

18:20: Σε πλήρη εξέλιξη φωτιά, που ξεκίνησε από χθες, σε δασική έκταση (με πεύκα, έλατα και δρυς,) μεταξύ Πενταλόφου – Σαμαρίνας – Στο σημείο επιχειρεί κι ελικόπτερο (Βίντεο)

Σε πλήρη εξέλιξη, βρίσκεται αυτή την ώρα (18:15), φωτιά, που ξεκίνησε από χθες (Kυριακή 2 Αυγούστου), σε δασική έκταση (με πεύκα, έλατα και δρυς,) μεταξύ Πενταλόφου – Σαμαρίνας.  Στο σημείο επιχειρούν 13 υδροφόρα οχήματα με 35 άτομα πλήρωμα  καθώς κι ακόμη 31 άτομα (πεζοπόρο τμήμα), ενώ η μάχη δίνεται κι από αέρος με ελικόπτερο, που όπως βλέπετε και στο βίντεο γεμίζει νερό για να πραγματοποιήσει στη συνέχεια ρίψεις στο μέτωπο της φωτιάς. Δείτε το βίντεο λήψης από την περιοχή του φράγματος Πραμόριτσας.

Radiosiatista.gr