Την τυροκομική μονάδα Βοϊου » Τούσιας » και την κτηνοτροφική μονάδα του κ. Χρήστου Γκρέζιου στο Τσοτύλι, επισκέφτηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Ευλαμπία Πρώϊου

2165

Τις εγκαταστάσεις της τυροκομικής μονάδας» Τούσιας » στο Τσοτύλι, επισκέφτηκε, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Ευλαμπία Πρώϊου,σήμερα Παρασκευή 5/07.

Η κα. Ευλαμπία Πρώϊου ξεναγήθηκε στα τμήματα παραγωγής της σύγχρονης μονάδας, και δήλωσε ότι πρόκειται για μια επιχείρηση που είναι όλα τα αυτά τα χρόνια δίπλα στον καταναλωτή και στηρίζει την τοπική κτηνοτροφία κόντρα στις όποιες δυσκολίες μέσα σ’ ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, αναπτύχθηκε και επένδυσε σε συνεργασίες, προσωπικό και προϊόντα.

Στο μεταξύ, η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκε στην κτηνοτροφική μονάδα του κ. Χρήστου Γκρέζιου και ενημερώθηκε και κατέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του.

Η κα. Πρώϊου δεσμεύθηκε για ακόμα μια φορά, πως θα είναι δίπλα τους και πάντα στη διάθεση τους, είτε για να μεταφέρει στην κεντρική διοίκηση και στην αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την επίλυση σημαντικών θεμάτων, με από κοινού διεκδίκηση.

Το Δασαρχείο Τσοτυλίου ,επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 5/07 ,η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ , κα Ευλαμπία Πρώϊου. Είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους εργαζομένους για τις ανάγκες προστασίας των δασών, για την χρησιμότητα των δασικών χαρτών και άλλα ειδικά ζητήματα της Υπηρεσίας.