Κατακλύζουν το τμήμα των επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Κοζάνης οι ασθενείς κυρίως με κορονοϊό – Δείτε φωτογραφία

1126

Συγκινητικός ο αγώνας που δίνουν οι γιατροί του κρατικού νοσοκομείου Κοζάνης. Μέρα νύχτα με αυταπάρνηση, άοκνα και με πίστη στον όρκο του Ιπποκράτη που έδωσαν, «οπλισμένοι» με την ισχυρή θέλησή τους, προσφέρουν τα πάντα στους ασθενείς, οι οποίοι σωρηδόν, αυτές τις μέρες προσέρχονται στο νοσοκομείο, αναζητώντας εναγωνίως την υγειά τους! Κι εκεί συναντούν τις ελπίδες που αναζητούν, που ζωντανεύουν στα πρόσωπα των ίδιων προσώπων των γιατρών!

Οι γιατροί προσηνείς και ευπροσήγοροι προσφέρουν τις ιατρικές υπηρεσίες τους, μαζί με ένα χαμόγελο προς τον κάθε ασθενή τους, τονώνοντας έτσι το ηθικό του και αναπτερώνοντας τις ελπίδες του!

Τα ασθενοφόρα πηγαινοέρχονται ασταμάτητα, οι ασθενείς (κυρίως με covid) κατακλύζουν το τμήμα των επειγόντων περιστατικών κι εκεί οι γιατροί αξιολογούν την περαιτέρω πορεία τους.

Η φωτογραφία «μιλάει» πολύ εύγλωττα, είναι δε και απάντηση, «αφοπλιστική» μάλιστα, σε όσους κακόβουλους και κακόπιστους, ελαφρά τη καρδία και ύπουλα, πισώπλατα και παρασκηνιακά, διατυμπανίζουν τα περί του αντιθέτου!

Εύγε σε όλους τους λειτουργούς της Υγείας… γιατρούς και νοσηλευτές!

Από το efkozani.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του siera fm, 9 νέα κρούσματα τουλάχιστον καταγράφονται στο Δήμο Βοΐου, από ελέγχους που έγιναν την Πέμπτη 1 Απριλίου.

Πραγματοποιήθηκαν 53 rapid test και προέκυψαν 7 θετικά (13,20%). Αφορούν σε 3 άνδρες και 4 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 50 έτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τα τεστ που έγιναν στην είσοδο της Σιάτιστας, υπήρξαν 7 θετικά κρούσματα, από τα οποία τα 5 ανήκουν σε κατοίκους της Σιάτιστας και τα 2 σε κατοίκους Μικροκάστρου.

Ακόμη καταγράφονται άλλα 2 κρούσματα που ανήκουν σε κατοίκους της Γαλατινής.