Εάν πάτε στη Λαϊκή Σιάτιστας …. στα υπόψιν !!!

1815

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δήμος Βοΐου: Λειτουργία Λαϊκών Αγορών σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και χωρίς βιομηχανικά προϊόντα 

Ο Δήμος Βοΐου ενημερώνει  το καταναλωτικό κοινό καθώς και τους εκθέτες (επαγγελματίες και παραγωγούς) , ότι οι λαϊκές αγορές του Δήμου θα λειτουργούν χωρίς την παρουσία των βιομηχανικών προϊόντων (ένδυση, υπόδηση , είδη προικός κλπ) έως ότου επαναλειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα στην ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ .  

Παρακαλούμε θερμά το καταναλωτικό κοινό και τους εκθέτες για την απαρέγκλητη τήρηση των ακόλουθων μέτρων:

Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για το καταναλωτικό κοινό. 

Παρακαλούμε το καταναλωτικό κοινό να τηρεί αποστάσεις 1,50μ τουλάχιστον και να μη σχηματίζει ουρές άνω των 5 ατόμων. 

Οι εκθέτες των λαϊκών, υποχρεωτικά, θα πρέπει να διαθέτουν απολυμαντικό υγρό για χρήση από το κοινό, θα πρέπει να απολυμαίνουν συχνότατα ταμειακές μηχανές, ζυγιστικά όργανα, χώρους απόθεσης προϊόντων. Θα πρέπει να παρέχουν στο καταναλωτικό κοινό μαζί με τη σακούλα και γάντια μιας χρήσεως. Οι εκθέτες, επίσης, πρέπει να τηρούν απαρέγκλιτα τον κανονισμό καθαριότητας και με το πέρας της λαϊκής να συγκεντρώνουν το σύνολο των απορριμμάτων σε κλειστές σακούλες ή κουτιά .Σε διαφορετική περίπτωση η μη συμμόρφωση των παραπάνω αποτελεί λόγο αποβολής από τις λαϊκές του Δήμου Βοΐου.

 Η απόσταση μεταξύ των πάγκων πρέπει να είναι πέντε(5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο ελεύθερο από κάθε αντικείμενο. Αν δεν υπάρχει η απαιτούμενη απόσταση ασφαλείας, το μήκος των εκθετηρίων πάγκων θα μειώνεται.

Στους χώρους, των λαϊκών αγορών, από νωρίς το πρωί, θα βρίσκεται κλιμάκιο της  Αρμόδιας Υπηρεσίας του Δήμου, το οποίο θα τοποθετεί τους εκθέτες και θα μεριμνά για την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία.

Οι έλεγχοι θα είναι συστηματικοί και αυστηροί.

Παρακαλούνται οι Δημότες του Δήμου να μην παρκάρουν στους χώρους των λαϊκών αγορών, στον ακόλουθο σύνδεσμο  https://dimosvoiou.gr/pinakes-laikon-agoron-apo-15-04-2021-eos-17-04-2021/ , στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Βοΐου