Και το Όνομα αυτού Νικόλαος Γιαννουσάς (Αδερφός του Μητροπολίτη μας Αθανασίου) .. στη θέση του Αρχ Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλου !!!

415

Στη Μητρόπολη Σιατίστης μετατίθεται ο Αρχιμ. Νικόλαος Γιαννουσάς. Προβληματισμός σε όλη την Καστοριά για την εξέλιξη

Στη Μητρόπολη Σισανίου & Σιατίστης μετατίθεται σύμφωνα με πληροφορίες μας τις επόμενες ημέρες ο τέως Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς, Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Γιαννουσάς.

Χειροτονήθηκε από τον μακαριστό Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Σεραφείμ και έλαβε από τα χέρια του και το οφίκιο του Αρχιμανδρίτου, υπηρετώντας κοντά του όλα αυτά τα χρόνια και ως Πρωτοσύγκελος από το 2019 έως και της κοιμήσεως του.

Πρόκειται για έναν αξιόλογο και σεβάσμιο ιερέα, ιδιαίτερα γνωστό στην Εκκλησία της Ελλάδος. Πολύ αγαπητό πρόσωπο στην Καστοριά, όπου με τα Θεία Κηρύγματα του, άγγιζε τις καρδιές όλων των πιστών.

Ξεχώρισε για το ήθος, την ευγένεια, την ανιδιοτέλεια, την ανεξικακία του. Έκπληξη για την Καστοριά αυτή η αρνητική εξέλιξη με πολλές πληροφορίες για το τι έχει συμβεί. Ο Αρχιμανδρίτης όλα αυτά τα χρόνια ανέβασε τον πήχη με τις ευλογίες του μακαριστού Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ, δίνοντας και μεγάλη μάχη για αιρέσεις, μαγεία και τόσα άλλα κρίσιμα καθημερινά ζητήματα. Πληροφορίες για το παρασκήνιο ακούγονται, το επόμενο διάστημα θα επανέλθουμε με νέο ρεπορτάζ για αυτούς που ενόχλησε με το έργο του ο Αρχιμανδρίτης με τις ευλογίες πάντα του μακαριστού Μητροπολίτη κ.Σεραφείμ

Ευχόμαστε να συνεχίσει την πολύκαρπη διακονία του και στην νέα του Μητρόπολη

Σιάτιστα: Ετήσιο Μνημόσυνο Μακαριστού Μητροπολίτη Καστορίας κυρού Σεραφείμ


 Επί τη συμπληρώσει έτους από της προς Κύριον εκδημίας του μακαριστού Μητροπολίτου Καστορίας κυρού Σεραφείμ, την 29η του μηνός Δεκεμβρίου ε.έ., στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιατίστης εψάλη Μνημόσυνον υπέρ αναπαύσεώς του.

Προηγήθηκε η Θεία Λειτουργία συλλειτουργούντων του Σεβ. Μητροπολίτου Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού και του επιχωρίου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεωργίου Κασαπίδη και του Δημάρχου Βοΐου Χρήστου Ζεύκλη.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&