Αρχική ΕΛΛΑΔΑ RADIOSIATISTA.GR * ΔΕΣ ΕΔΩ … ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ !!

RADIOSIATISTA.GR * ΔΕΣ ΕΔΩ … ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ !!

3099

Συνάντηση Συλλόγων και φορέων της Νεάπολης Βοΐου με τον Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη

Εκπροσώπους συλλόγων και φορέων της Νεάπολης Βοΐου, δέχθηκε την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία της Νεάπολης, με κυριότερο την αξιοποίηση – παραχώρηση της Αποθήκης του Συνεταιρισμού που είναι ιδιοκτησία της Περιφέρειας στους συλλόγους, για χρήση πολιτιστικών δράσεων της περιοχής.

«Οι υποδομές είτε ανήκουν στο κράτος είτε στην Περιφέρεια, είτε στο Δήμο, ανήκουν στο σύνολό τους στο λαό. Στην πρόταση των φορέων της Νεάπολης, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κινήσουμε άμεσα τις διαδικασίες για την παραχώρηση της Αποθήκης που ανήκει στην Περιφέρεια, στην κοινωνία των πολιτών της περιοχής» τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης.

To πρόγραμμα της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα στις εκδηλώσεις εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στην Κοζάνη – Eπίσκεψη και στην Πτολεμαΐδα

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018 στην Κοζάνη, την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα.

Πρόγραμμα της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη

κ. Κατερίνας Παπακώστα

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

 

16:00 Επίσκεψη στην Περιφέρεια, στη ΖΕΠ Κοζάνης – Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη
17:00 Επίσκεψη στο χώρο της πρώην ΑΕΒΑΛ, στην Πτολεμαΐδα
17:30 Επίσκεψη στη Σχολή Πυροσβεστικής, στην Πτολεμαΐδα

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

10:15

Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Κοζάνης – Δοξολογία

11:00

Κεντρική Πλατεία Κοζάνης – Επιμνημόσυνη Δέηση – Κατάθεση Στεφάνων

12:00

Παρέλαση

 

 

Καστοριά:«Έσβησε» 47χρονος συνοριοφύλακας ενώ γιόρταζε

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση του θανάτου ενός άντρα 47 ετών, ο οποίος υπηρετούσε στις τάξεις των Συνοριοφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε θλίψη σε όλη την Καστοριά, ιδίως στους συγγενείς και τους συναδέλφους του, καθώς ο θάνατος του, που σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, επήλθε μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο, αποδίδεται σε παθολογικά αίτια! Μάλιστα ο άτυχος εκλιπών 47χρόνος, έσβησε ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, καθώς ονομαζόταν Δημήτρης, με μόνιμη κατοικία στο Μανιάκοι.

https://sentra.com.gr/thlipsi-esvise-ksafnika-47xronos-synoriofulakas-eno-giortaze/

Τέλος εποχής: Το πρωί της Κυριακής θα πέσει μαύρο στο Mega-Διαβάστε την ανακοίνωση της Digea

Με μια ανακοίνωση μόλις 54 λέξεων από την Digea, ανακοινώνεται το τέλος μετάδοσης όλων των προγραμμάτων του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Digea με τίτλο «διακοπή μετάδοσης σήματος του τηλεοπτικού σταθμού MEGA:

«H Digea ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018».

Κλειστό Λευκόβρυσης: Μόνο με προσκλήσεις και διαπιστεύσεις η είσοδος στο γήπεδο για τον αγώνα Ελλάδα- ΠΓΔΜ – Δεν θα διατεθούν εισιτήρια – Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα δεύτερη σύσκεψη ασφαλείας μετά τα νέα δεδομένα και πληροφορίες που αφορούν την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα Ελλάδα- ΠΓΔΜ για τα προκριματικά του EURO 2020 την Κυριακή 28η Οκτωβρίου 2018 και ώρα 17:00 στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, την προστασία ομάδων, παραγόντων, διαιτητών και θεατών με την πρόληψη- αποτροπή επεισοδίων και έκνομων ενεργειών εις βάρος προσώπων η πραγμάτων που επιπρόσθετα θα επηρεάσουν δυσμενώς την κοινωνικοοικονομική ζωή των πολιτών της περιοχής.

Αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:
-Θα ληφθούν αυξημένα μέτρα τάξης, ασφάλειας και τροχαίας πριν, κατά την διάρκεια και μετά την λήξη του αγώνα
-Ο ανωτέρω αγώνας θα χαρακτηριστεί ως ειδικής διαχείρισης
-Δεν θα διατεθούν εισιτήρια
-Σε όλες τις προσκλήσεις θα αναγράφεται αριθμός δελτίου ταυτότητας και ονοματεπώνυμο, ενώ η είσοδος θα γίνεται με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας.
-Απαγορεύονται η προσέγγιση και η είσοδος ατόμων στο γήπεδο που δεν θα διαθέτουν πρόσκληση ή διαπίστευση
-Οι θύρες θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (15:30) πριν την έναρξη του αγώνα

Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου ο Γ. Κασαπίδης παρουσιάζει το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του-Εκδήλωση στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, την ερχόμενη Τετάρτη Τετάρτη 31 Οκτωβρίου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και νυν βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ Γιώργος Κασαπίδης θα παρουσιάσει το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του.

Η σημαντική, από πολλές πλευρές, αυτή εκδήλωση θα λάβει χώρα το απόγευμα της Τετάρτης στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού, παρουσία, όπως αναμένεται, πλήθους κόσμου και δεκάδων τοπικών στελεχών της ΝΔ

Εσπερίδα με θέμα: «Υγεία, διατροφή και ευρωστία του σύγχρονου πυροσβέστη», την Τρίτη 30 Οκτωβρίου, στο Αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Ένωση Πτυχιούχων Αξιωματικών Υπαξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος με αφορμή την ανακήρυξη του 2018 ως «έτους ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του προσωπικού του Π.Σ. για την πρόληψη του επαγγελματικού καρκίνου των πυροσβεστών» διοργανώνουν στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Πολιτική Προστασία και τις Νέες Τεχνολογίες Safe Kozani 2018, προσυνεδριακή εσπερίδα (pre-conference event) με θέμα: «Υγεία, διατροφή και ευρωστία του σύγχρονου πυροσβέστη», με ομιλητές εξέχουσες προσωπικότητες της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, περιοχή Κοίλα Κοζάνης.

Κοζάνη: Ημερίδα ενημέρωσης μητρικού θηλασμού, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, από την Μαιευτική/ Γυναικολογική Κλινική του Γ.Ν. Κοζάνης «Μαμάτσειο»

Η Μαιευτική/ Γυναικολογική Κλινική του Γ.Ν. Κοζάνης «Μαμάτσειο» έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει σε ημερίδα ενημέρωσης μητρικού θηλασμού, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 10:15, στο Κοβεντάρειο.