ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΣΤΗΝ ΣΙΑΤΙΣΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ

502

ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΣΤΗΝ ΣΙΑΤΙΣΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ.

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Αισθητική Αναβάθμιση Δικτύων Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας στον κεντρικό δρόμο Σιάτιστας (Α΄ Φάση)»προϋπολογισμού 1.010.800,00€, μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου κ. Χρήστου Ζευκλή και του κ. Δημητρίου Λιάνα Διευθυντή Περιοχής Κοζάνης του ΔΕΔΔΗΕΑΕ.

Η περιοχή παρέμβασης περιλαμβάνει, το τμήμα της κεντρικής οδού από την θέση που βρίσκεται ο Α’ Παιδικός Σταθμός Σιάτιστας (Γεράνεια) μέχρι και το Γραφείο των ΚΤΕΛ στην Σιάτιστα και το τμήμα της δημοτικής οδού από την Πλατεία «Τρία Πηγάδια» μέχρι και το κτίριο της παλιάς αστυνομίας (Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως).

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται σε ποσοστό 50% από τον ΔΕΔΔΗΕ και σε ποσοστό 50% από τον Δήμο Βοΐου (ΕΑΠ- ΠΔΜ 2012- 2016).

Ο Δήμος Βοΐου εδώ και διάστημα πλέον του ενός μηνός συνεργάζεται με τον ανάδοχο του έργου και έχει καταρτιστεί ένα πρόγραμμα εκτέλεσης του έργου που θα προκαλέσει την ελάχιστη όχληση στους κατοίκους της Σιάτιστας και τους οποίους παρακαλούμε για την υπομονή τους.

Ως γνωστόν έχει ολοκληρωθεί η υπογειοποίηση του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ σε τμήμα του κέντρου της Νεάπολης. Ο Δήμος βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση της χρηματοδότησης για την υπογειοποίηση του δικτύου στο υπόλοιπο τμήμα του κέντρου της Νεάπολης αλλά και του υπολοίπου τμήματος της κεντρικής οδού της Σιάτιστας.

ΡΑΔΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑ 95.7