Σιάτιστα – ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΟΪΟΥ:ΜΥΝΗΜΑ ΝΙΚΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΒΟΪΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ !!! Φώτο – Δελτίο τύπου

2265
Radiosiatista.gr

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΟΪΟΥ:ΜΥΝΗΜΑ ΝΙΚΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΒΟΪΟ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του Συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης Βοΐου το απόγευμα της Παρασκευής στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολιτιστικό Κέντρο «Άρης και Λίλιαν Βουδούρη» στη Σιάτιστα.
Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή από όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Βοΐου, παρουσία εκπροσώπων φορέων, πρώην αιρετών, δόθηκε σύνθημα νίκης μπροστά στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές της  8ης  Οκτωβρίου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Νόντας Στολτίδης.
Στην ομιλία του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου, Μιχάλης Καραμπατζιάς, στάθηκε εκτός των άλλων, στο ζήτημα της ερημοποίησης της περιοχής, με τη σημαντική μείωση του τοπικού πληθυσμού τα τελευταία χρόνια, την γήρανση του πληθυσμού, ανέφερε την ανάγκη να παρθούν άμεσα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης για τους πολίτες του Δήμου, πραγματικά κίνητρα για να παραμείνουν στην περιοχή.
Επιπλέον, στάθηκε στις σημαντικές ελλείψεις στην περιοχή σε δομές Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού, Διοικητικές Δομές στην περιοχή. Ζητήματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος για την Λαϊκή Συσπείρωση, με συγκεκριμένες προτάσεις, με βασικό κριτήριο την κάλυψη των αναγκών των Βοϊοτών, με κάλυψη με μόνιμο προσωπικό των αναγκών του Δήμου.
Επιπλέον, αναφέρθηκε στη στάση της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής τις τελευταίες μέρες, μετά και την επιβολή προστίμου στον Συνδυασμό, την καταγγελία για «έκτακτες» προσλήψεις με ψηφοθηρικό κίνητρο τις τελευταίες μέρες, τον συνολικότερο τρόπο λειτουργίας.
Ακολούθησε παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων.

Το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Βοΐου
16/9/2023


Δείτε ΕΔΩ
VIDEO Νο 2

https://youtu.be/x20xHH1Jkd4?si=xG1IOOQv2YyRPyEQ


https://youtu.be/x20xHH1Jkd4?si=xG1IOOQv2YyRPyEQ

Video Νο 1

https://youtu.be/CKGItoH2dpM?si=6ietA9WQ0xMm–rW

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΟΪΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΙΑΣ
Την Παρασκευή 15/9, την ίδια μέρα που η Λαϊκή Συσπείρωση Βοΐου πραγματοποίησε την ιδιαίτερα πετυχημένη, με μαζική συμμετοχή, κεντρική εκδήλωση Παρουσίασης του Ψηφοδελτίου, η Δημοτική Αρχή, ο Δήμαρχος Χ. Ζευκλής αποφάσισε την επιβολή προστίμου 200 € στον συνδυασμό για την κόλληση αφισών που προπαγάνδιζαν την χθεσινή Συγκέντρωση Παρουσίασης, δείχνοντας το πιο αντιδραστικό του πρόσωπο. Η συγκεκριμένη απόφαση είναι συνέχεια της αντιλαϊκής του πολιτικής στο Δήμο Βοΐου.
Με τάχιστες διαδικασίες ο κ. Ζευκλής επέβαλε το πρόστιμο, τη στιγμή που σε καμία προηγούμενη φάση δεν επέδειξε ούτε στο ελάχιστο τον ίδιο ζήλο, την στιγμή που οι πόλεις και τα χωριά του Δήμου Βοΐου είναι γεμάτα από διαφημιστικό υλικό των υποψηφίων του. Ανακοίνωσε την απαγόρευση αφισοκόλλησης δύο μέρες πριν την συγκέντρωση του Συνδυασμού μας, «απαγορεύοντας» ουσιαστικά την προπαγάνδιση και γνωστοποίηση στους Βοϊάτες της Συγκέντρωσης μας. Τέτοιος, μάλιστα, ήταν ο ζήλος του απερχόμενου Δημάρχου, που μαζί με τις αφίσες για την χθεσινή εκδήλωση, την «πληρώσανε» μέχρι και οι αναγγελίες κηδειών και μνημοσυνών!
Επιχειρεί ουσιαστικά με αυτή την κίνηση να φιμώσει και να τρομοκρατήσει τον μοναδικό του αντίπαλο στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Κατανοούμε τον ιδιαίτερο ζήλο του, ιδιαίτερα μετά τις καταγγελίες που προχώρησε η Λαϊκή Συσπείρωση για «εξπρές, έκτακτες» προσλήψεις», μετά την ανάδειξη των μεγάλων προβλημάτων στην ΔΕΥΑΒ, όπως και άλλων ζητημάτων για τον Δήμο. Είναι η ίδια η παρουσία της Λαϊκής Συσπείρωσης που τον ενοχλεί και όχι οι αφίσες. Αυτό που πραγματικά τον ενοχλεί είναι η δυνατότητα ανάδειξης της Λαϊκής Συσπείρωσης ως πλειοψηφία, αγωνιστή Δημάρχου, του Μιχάλη Καραμπατζιά.
Παρά τις πομπώδεις τοποθετήσεις του και των στελεχών του Συνδυασμού του για πολιτικό πολιτισμό, αξιοπρέπεια και ήθος, η συγκεκριμένη απόφαση δείχνει φόβο και εκδικητικότητα. Συμβουλεύουμε τον κ. Ζευκλή, τον συνδυασμό Δύναμη Επανεκκίνησης, ότι ο φόβος, η εκδικητικότητα, η έπαρση και η αλαζονεία είναι ο χειρότερος σύμβουλος.
Η καλύτερη απάντηση στην επιβολή του προστίμου, ήταν η χθεσινή συγκέντρωση, με την πολύ μεγάλη συμμετοχή από κάθε γωνιά του Δήμου Βοΐου.
Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνουμε ότι όχι μόνο δεν τρομοκρατηθήκαμε, όχι μόνο δεν θα σταματήσουμε την δράση μας, την επαφή μας με τον λαό του Βοίου, τη συζήτηση για τα εκρηκτικά προβλήματα, για τα οποία η Δημοτική Αρχή, σε αντίθεση με τις αφίσες μας, δεν δείχνει κανέναν ζήλο, αλλά θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά, ιδιαίτερα μετά το μήνυμα νίκης που έδωσε η χθεσινή συγκέντρωση.
Το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Βοΐου
16/9/2023


Καταγγελία για πρόστιμο στη Λαϊκή Συσπείρωση Βοίου – 2
ΑΠΟΦΑΣΗ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΪΟΥ
Έχοντας υπ’ όψη:
1) Το άρθρο 13 παρ.8 του Β.Δ 24-9/20-10-1958, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 3 του
Ν.1080/80 και από την παρ. 5 του άρθρου 26 Ν. 1828/89, ΦΕΚ 2/Α/89 και τροποποιήθηκε
από το άρθρο 6 του Ν. 1900/1990, ΦΕΚ 125/Α/1990 και αντικαταστάθηκε εκ νέου από την
παρ.2 του άρθρου 50 του Ν.4257/2014 ΦΕΚ 93/Α/2014.
2) Την υπ’ αριθμ. 355/2011(ΑΔΑ:ΒΟΝ2Ω97-Ξ6Σ) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου
«Έγκριση Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου Βοΐου» .
3) Την από 20161/15-9-2022 έκθεση αυτοψίας της Δημοτικής Αστυνομίας
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Την επιβολή προστίμου στον υποψήφιο συνδυασμό «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΔΗΜΟΣ
ΒΟΪΟΥ –Υποψήφιος Δήμαρχος ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΙΑΣ με ΑΦΜ 996631831
ΔΥΟ ΚΟΖΑΝΗΣ με έδρα την ΣΙΑΤΙΣΤΑ Κατά παράβαση του άρθρου 14 2 & 3 της αριθμ
355/2011(ΑΔΑ:ΒΟΝ2Ω97-Ξ6Σ) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου «Έγκριση Κανονισμού
Καθαριότητας του Δήμου Βοΐου» .
Το πρόστιμο ανέρχεται σε 200,00€ σύμφωνα με το άρθρο 27 α/α 25 του Κανονισμού
Καθαριότητας.
Το παρόν να επιδοθεί νόμιμα στον υποψήφιο συνδυασμό «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
ΔΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ –Υποψήφιος Δήμαρχος ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΙΑΣ.
ΑΦΜ , ΔΟΥ , μαζί με τα συνημμένα έγγραφα προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες, για
τυχόν άσκηση ενδίκων μέσων μέσα σε τριάντα (30) ημέρες από την παραλαβή της
παρούσας.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΪΟΥ
ΖΕΥΚΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


Radiosiatista.gr
Radiosiatista.gr
Radiosiatista.gr
Από μικρό παιδί, εργάστηκα και αγάπησα αυτόν τον τόπο. Έναν τόπο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που σε άλλους φαντάζουν δύσκολα από πολλές οπτικές, σε έμενα όμως όμορφα. Σε αυτά τα όμορφα χαρακτηριστικά του τόπου μας θέλω να δώσω μια νέα προοπτική, με ένα άλλο σχέδιααμό για να γίνει ξανά ο τόπος μας κινητήριος δύναμη να ζήσουν οι νέοι.
Ονομάζομαι Περπερής Δημήτριος. Είμαι γιος του Παναγιώτη Περπερή και της Γιαννούλας Τσάμου από το Καλονερι και επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι στον κλάδο της κτηνοτροφίας.
Θέτοντας την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Βοϊου με τον Συνδιασμό Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλή υποψήφιο δήμαρχο τον Μιχάλη Καραμπατζιά, ζητώ την στήριξη σας για να μπορέσουμε μαζί να χτίσουμε ένα νέο Βόιο.
Ένα Βόιο που θα είναι ισχυρό και θα μπορεί να κοιτάξει το μέλλον ανεξάρτητο και με το κεφάλι ψηλά λαμβάνοντας υπόψη ότι πιστεύω πως ο τόπος που αγαπάμε δεν είναι στην κατάσταση που θέλουμε. Από τις πρωταρχικές μου δεσμεύσεις είναι ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις από οποιαδήποτε θέση.
Με τα λίγα αυτά λόγια σας καλώ να σταθείτε στο πλευρό μου με μοναδικό γνώμονα ένα καλύτερο μέλλον στο Βόιο για όλους και όλες μας.