Ειδησεις ..

3395

Παραλίγο τραγωδία στο Ηράκλειο: Χώρισε κι επιχείρησε να βάλει τέλος στην ζωή του

Σε απελπισία βρέθηκε ένας άνδρας στο Ηράκλειο και εξαιτίας του χωρισμού του επιχείρησε να βάλει τέλος στην ζωή του.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, πρόκειται για έναν 51χρονοΗρακλειώτη ο οποίος πρόσφατα χώρισε με την σύζυγό του και έμενε σε ξενοδοχείο της πόλης.

Ο ίδιος δεν άντεχε τα όσα βίωνε το τελευταίο διάστημα και το απόγευμα της Πέμπτης (11/4) αποφάσισε να κόψει το νήμα της ζωής του.

Έστειλε μήνυμα στην πρώην σύζυγό του ενημερώνοντάς την για το τι πρόκειται να κάνει και στη συνέχεια κατανάλωσε χάπια.

Η πρώην σύζυγος τρομοκρατημένη πήρε τηλέφωνο τις αρχές και ανέφερε το γεγονός με τους αστυνομικούς να σπεύδουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο 51χρονος.

Εκεί είδαν τον άτυχο άνδρα να έχει αδειάσει ένα μπουκαλάκι χάπια και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου τον παρέλαβαν και τον μετέφεραν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Θεσσαλονίκη: Στη Βουλγαρία η ανήλικη που είχε εξαφανιστεί από το Πλαγιάρι

 

Αίσιο τέλος για την ανήλικη που είχε εξαφανιστεί από το Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης.

Εντοπίστηκε στη Βουλγαρία η Emilia M.,14,5 ετών, που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη. Η ανήλικη είναι καλά στην υγεία της και ασφαλής, όπως ανακοίνωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 51χρονος γλίτωσε τον κίνδυνο.

Κύπρος: Σε τραγωδία κατέληξε πάρτυ στη Λάρνακα – Νεκρός 16χρονος

Σε τραγωδία έμελλε να καταλήξει χθες τα ξημερώματα πάρτυ στην Λάρνακα όταν 16χρονος μαθητής Γυμνασίου από την κοινότητα έχασε τη ζωή του υπό τραγικές συνθήκες.

Συγκεκριμένα, ο 16χρονος βρισκόταν το βράδυ Σαββάτου σε σπίτι της κοινότητας για ένα πάρτυ. Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα βγήκε στον εξωτερικό χώρο και έκανε εμετό ενώ ακολούθως έχασε τις αισθήσεις του.

Παναγία των Παρισίων: Εννέα αιώνες ιστορίας καταστράφηκαν σε λίγα λεπτά

Η Παναγία των Παρισίων, γνωστή και ως Νοτρ Νταμ ντε Παρί ή απλούστερα Νοτρ Νταμ, είναι ο μητροπολιτικός Ρωμαιοκαθολικος ναός της πόλης του Παρισίου και αποτελεί ένα από τα πλέον θαυμαστά αρχιτεκτονικά μνημεία του λεγόμενου οξυκόρυφου ή γοτθικού ρυθμού.

Βρίσκεται στη νησίδα Ιλ ντε λα Σιτέ του ποταμού Σηκουάνα, στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας. Η κατασκευή του άρχισε το 1163 και τον θεμέλιο λίθο έθεσε ο Πάπας Αλέξανδρος ο Γ’ και ο Βασιλεύς Λουδοβίκος Ζ΄ της Γαλλιάς,.

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι απίστευτες εικόνες από την Παναγία των Παρισίων που φλέγεται

Λίγη ώρα μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς και ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδιναν μάχη για να περιορίσουν τις φλόγες που κύκλωναν τον ναό, ξαφνικά αυτές αναπήδησαν στα υψηλότερα σημεία και έζωσαν το καμπαναριό της Παναγίας των Παρισίων ύψους 68 μέτρων.

Το αρχιτεκτονικό δημιούργημα «λύγισε» και μέσα σε λίγα λεπτά υποχώρησε και έπεσε στο έδαφος.

Όπως φαίνεται παρακάτω και στο βίντεο των δεκατριών δευτερολέπτων το καμπαναριό του καθεδρικού πέφτει σαν χάρτινος πύργος.