Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Αμανατίδης.

3089

Δελτίο Τύπου

Υπ. Βουλευτής Ν.Δ. Γιώργος Αμανατίδης

info@amanatidisg.gr

www.amanatidisg.gr

Τηλ. 2461022500

Γιώργος Αμανατίδης: Σειρά συναντήσεων με επίκεντρο ανοιχτά ζητήματα

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Αμανατίδης. Αρχικά συναντήθηκε με τονε Σ εβασμιότατο Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλο όπου συζητήθηκαν τα θέματα της Εκκλησίας καθώς και το τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη μέσα από τις δομές της και τους ανθρώπους της.

Τα ζητήματα που σχετίζονται με την λειτουργία των νοσοκομείων Μαμάτσειου και Μποδοσάκειου και γενικότερα της υγείας συζητήθηκαν στη συνάντηση του κ. Αμανατίδη με τον Διοικητή Γιώργο Χιωτίδη. Ο κ. Αμανατίδης έκανε λόγο για μία ποιοτική δημόσια υγεία όπως έχει δεσμευθεί η Νέα Δημοκρατία που θα υποστηρίξει το ρόλο των νοσοκομείων με ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές δίνοντας παράλληλα βαρύτητα και στην προληπτική ιατρική.

Ακολούθησε η συνάντηση με τον Πρόεδρο Βασίλη Ιωαννίδη και τα μέλη της διοίκησης του Κέντρο Προστασίας Καταναλωτή Κοζάνης όπου αναπτύχθηκαν όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τα δικαιώματα και τα συμφέροντα του πολίτη-καταναλωτή. Οι συναντήσεις του κ. Αμανατίδη συνεχίστηκαν με την επίσκεψη στα γραφεία του Περιφερειακού Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ Δυτικής Μακεδονίας και την συζήτηση με τον Πρόεδρο Γιάννη Χατζηιωάννου.

Μία σειρά ανοιχτών θεμάτων για τα ΚΤΕΛ ΑΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ συζητήθηκαν και στην συνάντηση με τον Πρόεδρο Θεόδωρο Μιχαηλίδη και τα μέλη της διοίκησης.

Τα γραφεία του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ) Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε, σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας Γεώργιος Αμανατίδης.

Στη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕ.Π.ΚΑ. Δυτικής Μακεδονίας ενημερώθηκε για τις δράσεις, τον τρόπο λειτουργίας και τον θεσμικό ρόλο του ΚΕ.Π.ΚΑ.

Στη συζήτηση που ακολούθησε τονίστηκε μεταξύ άλλων και η ανάγκη της δραστικότερης προστασίας των δικαιωμάτων των καταναλωτών, της οικονομικής ενίσχυσης των καταναλωτικών οργανώσεων από την Πολιτεία και ενός νέου ισχυρότερου πλαισίου προστασίας της κύριας κατοικίας.

Για καταγγελίες ή περισσότερες πληροφορίες, ας απευθυνθούμε στο ΚΕ.Π.ΚΑ.,

τηλ. 2461042282, Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή : 09:30 – 12:30.

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Βασίλειος Στ. Ιωαννίδης Νικόλαος Αγοραστός

Πρόγραμμα επισκέψεων του Υποψήφιου βουλευτή Ν.Δ. Γεώργιου Αμανατίδη, το Σάββατο 29 Ιουνίου.

18:00 ΑΡΓΥΛΟΣ

18:30 ΝΈΟ ΚΛΕΙΤΟΣ

19:00 ΒΑΤΕΡΟ

19:30 ΝΕΑ ΝΙΚΟΠΟΛΗ

20:00 ΝΕΑ ΧΑΡΑΥΓΗ

21:30 ΚΕΝΤΡΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

22:30 ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΟΙΛΑ