Σημερινή δήλωση του Δημάρχου Βοΐου Χ. Ζευκλή για την επερχόμενη λειτουργία των νέων μετωπικών διοδίων στο ύψος της Σιάτιστας: “Είναι λυπηρό το να μην απαντούν οι κύριοι του Υπουργείου σε επίσημες επιστολές μας. Έχουν εξαφανιστεί. Κρύβονται κι ετοιμάζονται, σαν κλέφτες, να ανοίξουν, τα διόδια, εν μέσω κορωνοϊού, για να μην έχουν αντιδράσεις. Μας έχουν απαξιώσει

865
rbt

Σημερινή δήλωση του Δημάρχου Βοΐου Χ. Ζευκλή για την επερχόμενη λειτουργία των νέων μετωπικών διοδίων στο ύψος της Σιάτιστας: “Είναι λυπηρό το να μην απαντούν οι κύριοι του Υπουργείου σε επίσημες επιστολές μας. Έχουν εξαφανιστεί. Κρύβονται κι ετοιμάζονται, σαν κλέφτες, να ανοίξουν, τα διόδια, εν μέσω κορωνοϊού, για να μην έχουν αντιδράσεις. Μας έχουν απαξιώσει – Επικοινώνησε μαζί μου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εγνατίας για να αιτηθούν σύνδεση με το νερό. Είναι κάτι που μετά λύπης μου έχω αποκλείσει. Είναι κατάντια το μη δώσω εγώ νερό στα διόδια, ως μέτρο πίεσης, ώστε να έρθει κάποιος στο τραπέζι να μας ενημερώσει τι τέλος πάντων θέλει να κάνει”

Radiosiatista.gr

Σημερινή δήλωση του Δημάρχου Βοΐου Χ. Ζευκλή για την επερχόμενη λειτουργία των νέων μετωπικών διοδίων στο ύψος της Σιάτιστας. “Είναι λυπηρό το να μην απαντούν οι κύριοι του Υπουργείου σε επίσημες επιστολές μας. Έχουν εξαφανιστεί. Κρύβονται κι ετοιμάζονται, σαν κλέφτες, να ανοίξουν, εν μέσω κορωνοϊού, για να μην έχουν αντιδράσεις. Μας έχουν απαξιώσει. Επικοινώνησε μαζί μου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εγνατίας για να αιτηθούν σύνδεση με το νερό. Είναι κάτι που μετά λύπης μου έχω αποκλείσει. Είναι κατάντια το μη δώσω εγώ νερό στα διόδια, ως μέτρο πίεσης, ώστε να έρθει κάποιος στο τραπέζι να μας ενημερώσει τι τέλος πάντων θέλει να κάνει”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χ. Ζευκλής.

Δείτε το χαρακτριστικό απόσπασμα, από το δελτίο ειδήσεων του West Channel, που σας παρουσιάζει το kozan.gr: