Άντρας, από χωριό του Δήμου Κοζάνης, θετικός σε κορωνοϊό, μεταφέρθηκε, το πρωί της Παρασκευής, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ,στο Mαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης

1377

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, άντρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, από χωριό του Δήμου Κοζάνης, θετικός σε κορωνοϊό, που βρισκόταν σε κατ’ οίκον νοσηλεία, μεταφέρθηκε, με ήπια συμπτώματα, το πρωί της Παρασκευής 10/4, στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης. Να σημειωθεί πως συγγενικό του πρόσωπο, νοσηλεύεται, ήδη, στο νοσοκομείο Κοζάνης, ως επιβεβαιωμένο κρούσμα.

kozan.gr

23χρονος, που νοσούσε από κορωνοϊό, θεραπεύτηκε και πήρε εξιτήριο, σήμερα Παρασκευή 10/4, από το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης

23χρονος, που νοσούσε από κορωνοϊό, θεραπεύτηκε και πήρε εξιτήριο, σήμερα Παρασκευή 10/4, από το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, καθώς το τελευταίο δείγμα ήταν αρνητικό.

Κορωνοϊός: Τρία εξιτήρια, σήμερα Παρασκευή 10/4, από το Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαίδας

Η Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου μας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι σήμερα 10-4-2020 δόθηκαν 3 εξιτήρια συνανθρώπων μας εκ των οποίων τα δύο ήταν περιστατικά από τη Δαμασκηνιά 86 και 85 ετών όπου νοσηλεύονταν από τις 15-3-2020 καθώς και ενός 55 ετών από την Πτολεμαΐδα πού νοσηλεύονταν από τις 24-3-2020 . Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας ακατάπαυστα με πίστη ότι στο τέλος θα βγούμε νικητές. Μένουμε σπίτι και ακολουθούμε τις οδηγίες της πολιτείας για το καλό όλων μας.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»