ola EΔΩ …

3416

Το νέο κτίριο για το Κέντρο Υγείας Σιάτιστας-Όλα όσα έγιναν στην υπογραφή της σύμβασης-Βίντεο

Με ανάρτηση του ο πολιτιστικός σύλλογος Τσοτυλίου, αναδεικνύει για άλλη μια φορά το πρόβλημα στην ποιότητα νερού.

Το ίδιο πρόβλημα σύμφωνα με τις πληροφορίες του siera fm, εμφανίστηκε και στη Νεάπολη.

Δείτε τη δημοσίευση. Δύο μπουκαλάκια νερού στο Τσοτύλι.

Το ένα γεμισμένο από βρύση και το άλλο εμφιαλωμένο! Η καθαριότητα είναι το παν! Ηθελημένα ή μη διακινδυνεύεται η υγεία των κατοίκων του Τσοτυλίου!

Ζητάμε από το Δήμο να αναρτήσει δημοσίως τις μελέτες από τη χημική ανάλυση ώστε να δούμε πόσο καθαρό είναι!

Συνάντηση εργασίας στο Δήμο Βοΐου με στελέχη της ΕΕΤΑΑ

Συνάντηση εργασίας στο Δήμο Βοΐου με στελέχη της ΕΕΤΑΑ

Συνάντηση εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου κ. Δημητρίου Λαμπρόπουλου με αρμόδια στελέχη της ΕΕΤΑΑ πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018,  στο γραφείο του Δημάρχου, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος.: «Λειτουργία δικτύου οριζόντιας υποστήριξης των Δήμων και των φορέων τους, ως δυνητικών δικαιούχων του Τομέα Περιβάλλοντος του ΕΠ του ΥΜΕΠΕΡΑΑ 2014-2020».

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής αξιοποίησης του δικτύου οριζόντιας υποστήριξης του Δήμου.

Η εξωτερική συνεργάτης της ΕΕΤΑΑ Α.Ε., κ. Μουταφίδου Σουλτάνα ενημέρωσε για τον ρόλο και το αντικείμενο εργασίας τους που σχετίζεται τόσο με την ενημέρωση των ΟΤΑ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας όσο και με την ανάλυση των προσκλήσεων του ΥΜΕΠΕΡΑΑ,  με έμφαση στην καταγραφή των αναγκών του Δήμου Βοΐου και την ωρίμανση έργων που χρήζουν χρηματοδότησης.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκε η πρώην δήμαρχος Βοΐου Παναγιώτα Ορφανίδου την Τρίτη 16 Οκτωβρίου.

Η κατηγορία αφορούσε σε καταγγελία τριών πρώην εργαζομένων στο φράγμα της Πραμόριτσας, για τις συμβάσεις εργασίας τους.

Οι εργαζόμενοι είχαν καταφύγει δικαστικά διεκδικώντας σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, μετά την παραχώρηση της διαχείρισης από τον εργολάβο προς το Δήμο Βοΐου.

Η τότε δημοτική αρχή και διοίκηση της ΔΥΠΡΑ, είχε προχωρήσει στην υπογραφή σύμβασης έργου.

Το δικαστήριο με χθεσινή του απόφαση και παρά την εισήγηση του εισαγγελέα αθώωσε την πρώην δήμαρχο.

Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, το διδακτικό προσωπικό και οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Καλονερίου Μικροκάστρου ευχαριστούν θερμά τον ευεργέτη μας κ. Κώστα Παπανικολάου για την ανακαίνιση του διδακτηρίου Μικροκάστρου.

Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, το διδακτικό προσωπικό και οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Καλονερίου Μικροκάστρου ευχαριστούν θερμά τον ευεργέτη μας κ. Κώστα Παπανικολάου για την ανακαίνιση του διδακτηρίου Μικροκάστρου.

 Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, το διδακτικό προσωπικό και οι μαθητές  του δημοτικού σχολείου Καλονερίου Μικροκάστρου ευχαριστούν θερμά τον ευεργέτη μας κ. Κώστα Παπανικολάου για την ανακαίνιση του διδακτηρίου Μικροκάστρου.

Κύριε Παπανικολάου η γενναιόδωρη προσφορά σας αποτελεί ξεχωριστή πράξη αλληλεγγύης προς την εκπαιδευτική κοινότητα του Βοΐου, αλλά και προς την Ελληνική Παιδεία γενικότερα. Αναγνωρίζοντας ότι η πατρίδα μας αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες στις μέρες μας, η χορηγία σας σηματοδοτεί έμπρακτη απόδειξη ευαισθησίας προς τη νέα γενιά που δοκιμάζεται  και το ελπιδοφόρο μέλλον που αυτή φέρει στους ώμους της.

Παρακαλούμε να θεωρήσετε την επιστολή αυτή ως ελάχιστη έκφραση της εκτίμησής μας, αλλά και της χαράς μας να σας έχουμε συμπαραστάτη στο δύσκολο αλλά όμορφο έργο μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Το   ΔΣ  του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Δείτε ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων της Τρίτης με πολλά σχόλια για τους πρόσφυγες στην Αιανή και τις αντιδράσεις-Το παρασκήνιο στο Δήμο Βοϊου και η παρουσίαση Κοσμίδη